Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 41-800 Zabrze, ul. Sądowa 1
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 2713966 , fax. 032 2711411
- Data zamieszczenia: 2009-05-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Sądowa 1 1
41-800 Zabrze, woj. śląskie
tel. 032 2713966, fax. 032 2711411
REGON: 00031989400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Mięso i Wedliny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
GRUPA I - Mięso 1 Mięso mielone wieprzowo-wołowe - 1900kg; 2 Mięso wołowe gulaszowe - 2300kg; 3 Mięso wieprzowe gulaszowe - 1700kg; 4 Mięso wołowe pieczeniowe II - 50kg; 5 Karczek wp. b/k - 250kg; 6 Łopatka wp. b/k - 250kg; 7 Kurczaki świeże - 900kg 8 Udka z kurczaka - 250kg; 9 Serca wp. - 700kg; 10 Wątroba wp. - 500kg; 11 Żeberka paski 1000kg; II GRUPA II -Wędliny 12 Kiełbasa śląska ( waga 1 szt. 100g ) - 1000kg; 13 Boczek wędzony - 300kg; 14 Kiełbasa parówkowa - 1400kg; 15 Kiełbasa biała parzona ( waga 100g) - 800kg; 16 Kiełbasa kminkowa 50kg; 17 Kiełbasa krakowska pieczona - 600kg; 18 Kiełbasa kanapkowa - 1200kg; 19 Kiełbasa szynkowa - 150kg; 20 Kiełbasa toruńska - 800kg; 21 Kiełbasa wiejska - 1000kg; 22 Kiełbasa zwyczajna - 1800kg; 23 Metka cebulowa - 500kg; 24 Mielonka (Luncheon - Meat) - 900kg; 25 Parówki śląskie (cienkie) - 800kg; 26 Podgardle wędzone 400kg; 27 Szynka dębicka - 50kg; 28 Szynka mielona - 1200kg; 29 Szynka zielonogórska - 200kg; 30 Kiełbasa litewska - 800kg; 31 Kiełbasa popularna - 800kg; 32 Kiełbasa węgierska - 800kg; 33 Kiełbasa górska - 800kg; 34 Smaczek (Mielonka w galarecie) - 800kg; 35 Kiełbasa śniadaniowa - 800kg; 36 Szyneczka - 600kg; GRUPA III Wędliny podrobowe 37 Kaszanka - 800kg; 38 Pasztetowa wiejska - 50kg; 39 Salceson wiejski - 800kg; 40 Salceson ozorkowy - 800kg; GRUPA IV - Wędliny drobiowe 41 Szynka drobiowa - 400kg; 42 Polędwica drobiowa - 100kg; 43 Kabanos drobiowy - 50kg; 44 Kiełbasa biała drobiowa - 700kg; 45 Kiełbasa senatorska drobiowa - 1200kg; 46 Kiełbasa oławska - 1200 kg; 47 Kiełbasa żywiecka - 100kg; 48 Parówki drobiowe - 1400kg; 49 Pieczeń drobiowa - 1400kg; 50 Mortadela drobiowa - 800kg; 51 Mielonka drobiowa - 800kg; 52 Pasztetowa drobiowa ( waga 100g) - 1200kg; 53 Kotlet mielony drobiowy mrożony - 100kg; 54 Szynka z indyka baton - 800kg; 55 Kiełbasa drobiowa - 400kg; 56 Przysmak drobiowy - 400kg; 57 Szynkówka drobiowa - 800kg; 58 Parówki firmowe - 400kg; 59 Salceson drobiowy - 800kg GRUPA V - Konserwy mięsne 60 Smalec z mięsem 100-130g - 300kg; 61 Pasztet drobiowy 100-130g - 700kg; 62 Konserwa turystyczna 300g - 1100kg; 63 Konserwa tyrolska 300g - 600kg; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy: 1.spełnią warunki art. 22 ust. 1 pkt. 1-3, 2.nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności. 3.spełnią następujące warunki szczegółowe: posiadają opinię Sanepidu dopuszczająca samochód (którym realizowane będą dostawy) do transportu żywności. 4.posiadają wprowadzony system HACCP Sposób oceny spełniania warunków: Ocena spełniania warunków dokonana zostanie w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach, o których mowa w pkt IX SIWZ, dołączonych do oferty. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi jednoznacznie wynikać, iż Wykonawca spełnia wymienione warunki. Uzupełnienie wymaganych dokumentów będzie możliwe po upływie terminu składania ofert, chyba że mimo ich uzupełnienia konieczne byłoby unieważnienie postępowania. W przypadku wątpliwości co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu, Zamawiający może wezwać wykonawców w określonym przez siebie terminie do złożenia wyjaśnień.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy (Załącznik nr 1) Cena oferty (Załącznik nr 2) Oświadczenie Wykonawcy (Załącznik nr 3) Wzór umowy (załącznik nr 4) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; koncesji, zezwolenia lub licencji, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania koncesji, zezwolenia lub licencji na podjęcie działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem publicznym, zwanym dalej zamówieniem; opinia Sanepidu dopuszczająca samochód (którym realizowane będą dostawy) do transportu żywności. potwierdzenie wprowadzenie HACCP
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 2 części: I część zamówienia -mięso i produkty wędliniarskie; II część zamówienia -jajka.
Dodano: 2016-03-17 - Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w podziale na 5 części
Dodano: 2016-02-10 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-26 - Dostawy w roku 2016 zwierząt mięsa wołowego i kurczaków
Dodano: 2016-01-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-13 - DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ,WĘDLIN
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i jego przetworów do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Zawierciu.
Dodano: 2015-12-10 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-08 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-07 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.647.8.2015)
Dodano: 2015-12-04