Śląskie Centrum Rehabilitacji ogłasza przetarg
- Adres: 43-450 Ustroń, ul. Zdrojowa 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 033 8545131
- Data zamieszczenia: 2016-02-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Śląskie Centrum Rehabilitacji
ul. Zdrojowa 6 6
43-450 Ustroń, woj. śląskie
tel. 033 8545131
REGON: 07238892700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.scr-ustron.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup wraz z dostawą wędlin, mięsa i ryb na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w podziale na 5 części - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji wędlin, mięsa i ryb określonych szczegółowo w załącznikach nr: 2, 2a, 2b, 2c i 2d do siwz - Formularze asortymentowo-cenowe do niniejszej specyfikacji w rozbiciu na części. Zamówienie składa się z 5 części (zadań) w podziale na: - Część nr 1 - Mięso wołowe i wieprzowe - załącznik 2 do siwz, - Część nr 2 - Wędliny wieprzowe - załącznik 2a do siwz, - Część nr 3 - Wędliny drobiowe - załącznik nr 2b do siwz, - Część nr 4 - Mięso drobiowe - załącznik nr 2c do siwz, - Część nr 5 - Ryby mrożone, wędzone, solone i konserwowane - załącznik nr 2d do siwz. 2. Zakres dostaw obejmuje: a) rodzaje i ilości zamawianych warzyw i owoców zostały wyszczególnione w Formularzach cenowych - załączniki nr 2, 2a, 2b, 2c i 2d do specyfikacji w rozbiciu na poszczególne części, b) dostawy mięsa i wędlin następować będą systematycznie, trzy razy w tygodniu, w godzinach pomiędzy 7:00 - 11:00, c) dostawy ryb następować będą dwa razy w tygodniu, w ustalone dni, w godzinach 7:00 - 11:00, d) dostawy będą realizowane, zgodnie z wcześniejszym (24 godzinnym wyprzedzeniem) telefonicznym zamówieniem złożonym przez Zamawiającego, potwierdzonym faksem lub listownie, e) zamawiający zastrzega sobie możliwość, w uzasadnionych przypadkach (poza ustalonym terminem dostawy), złożenia doraźnego (jednorazowego) zapotrzebowania, f) wymagany okres realizacji zamówienia 12 miesięcy od daty podpisania umowy, g) Wykonawca, we własnym zakresie, zapewnia dostawę i rozładunek wszystkich niezbędnych produktów wymienionych w Formularzach asortymentowo-cenowych w rozbiciu na poszczególne części - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zgodnie z art. 45 ust. 1, pkt. 2 ustawy Zamawiający nie wymaga, aby oferta była zabezpieczona wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin platności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.scr-ustron.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawę artykułów spożywczych dla potrzeb Beskidzkiego Zespołu Leczniczo - Rehabilitacyjnego Szpital Opieki Długoterminowej w Jaworzu z podziałem na 2 części: I część zamówienia -mięso i produkty wędliniarskie; II część zamówienia -jajka.
Dodano: 2016-03-17 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-26 - Dostawy w roku 2016 zwierząt mięsa wołowego i kurczaków
Dodano: 2016-01-22 - Sukcesywne dostawy mięsa i produktów wędliniarskich
Dodano: 2016-01-13 - DOSTAWA MIĘSA, DROBIU ,WĘDLIN
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i jego przetworów do Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Zawierciu.
Dodano: 2015-12-10 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-08 - Realizacja zasiłków z pomocy społecznej w formie sprzedaży bezgotówkowej: artykułów żywnościowych i środków czystości na rzecz klientów Ośrodka pomocy Społecznej w Świętochłowicach
Dodano: 2015-12-07 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku (DZp.DŻ.647.8.2015)
Dodano: 2015-12-04 - Dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej Zacisze z podziałem na 9 pakietów (części)
Dodano: 2015-11-20