Przetargi.pl
Gotowanie potraw rybnych połączone z degustacją w ramach projektu Powitanie lata w Dźwirzynie, festyn Smaczna Ryba.

Gmina Kołobrzeg ogłasza przetarg

  • Adres: 78-100 Kołobrzeg, ul. Trzebiatowska 48a
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 3524848 , fax. 94 3530455
  • Data zamieszczenia: 2013-05-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Kołobrzeg
    ul. Trzebiatowska 48a 48a
    78-100 Kołobrzeg, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 3524848, fax. 94 3530455
    REGON: 33092071300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gmina.kolobrzeg.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Gotowanie potraw rybnych połączone z degustacją w ramach projektu Powitanie lata w Dźwirzynie, festyn Smaczna Ryba.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Gotowanie potraw rybnych połączone z degustacją w ramach projektu Powitanie lata w Dźwirzynie, festyn Smaczna Ryba. Zorganizowanie pokazów kulinarnych w dniu 6 lipca 2013r. obejmuje zapewnienie wszystkich produktów spożywczych wraz z rybami flądra i niezbędny sprzęt gastronomiczny, przeprowadzenie kampanii informacyjnej podczas imprezy na temat jedzenia ryb i ich właściwości zdrowotnych oraz możliwości jej wykorzystania w kulinariach, zapewnienie profesjonalnej ekipy kulinarnej - kucharze, obsługa, osoby do wydawania dań. Cały sprzęt i produkty niezbędne do przygotowania i realizacji degustacji zapewni Wykonawca. Do przechowywania produktów i przyrządzania potraw należy zapewnić zaplecze chłodnicze oraz sprzęt kuchenny (m.in. grille, piece, sprzęt i naczynia do gotowania, stoły, drobny sprzęt kuchenny itp.) do przygotowania i wyserwowania dań degustacyjnych do nieodpłatnej konsumpcji podczas imprezy, Na bieżąco przygotowywane i wydawane będą dania, przygotowanie i wyserwowanie 4.800 porcji potraw z ryb flądra przez obsługę - minimum 5 rodzajów potraw z ryb flądra (np. zupa rybna, ryba w potrawce itp.),z czego zupa może stanowić maksymalnie 2000 porcji, zapewnienie ryb flądra, produktów spożywczych i dodatków do dań. Wykonawca w porozumieniu z Zamawiającym ustali rodzaje potraw rybnych. Wykonawca zapewni zestawy naczyń jednorazowych niezbędnych do degustacji (nóż, widelec, łyżka, miseczka, talerzyk) - 5000 sztuk. Porcje degustacyjne: zupa - min. 250 ml, maksymalnie 2000 porcji. ryba - min. 100 g, inne - min. 100 g. Pokaz kulinarny - promocja kultury kulinarnej opartej na potrawach kulinarnych z ryb flądra, pokaz umiejętności kulinarnych znanego kucharza, połączony z degustacją dań. Na scenie będzie miał miejsce pokaz sporządzania potraw rybnych z flądry- 4 dania po 50 porcji każde, razem 200 porcji. Potrawy będą przyrządzane przez kucharza, a następnie degustowane przez widzów imprezy. Ogółem wydanych zostanie 5000 porcji. Powyższe wydarzenia odbędą się przy scenie i na scenie Amfiteatru w Dźwirzynie , zdolnej pomieścić kucharzy, stoły i zastawę oraz sprzęt nagłośnieniowy. Wykonawca zapewni sprzęt kulinarny i środki spożywcze niezbędne do przeprowadzenia pokazu kulinarnego. Przedmiot zamówienia ma być zorganizowany przy i w Amfiteatrze w Gminnym Centrum Sportu i Rekreacji w Dźwirzynie, ul. Hanki Sawickiej, 78-131 Dźwirzyno.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 799521003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości - 2000,00 zł przelewem na konto: Gminy Kołobrzeg 94 1240 6654 1111 0000 4967 1988

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.gmina.kolobrzeg.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach