Zakład Karny nr 1 w Łodzi ogłasza przetarg
- Adres: 91-612 Łódź, ul. Beskidzka 54
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 042 6750415, 6750415 , fax. 042 6750500
- Data zamieszczenia: 2010-07-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny nr 1 w Łodzi
ul. Beskidzka 54 54
91-612 Łódź, woj. łódzkie
tel. 042 6750415, 6750415, fax. 042 6750500
REGON: 00032006400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka penitencjarna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy wędlin drobiowych i mięsa drobiowego oraz konserw rybnych mięsnych i pasztetów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 wędliny drobiowe i mięso drobiowe: Pieczeń rzymska w ilości szacunkowej 1000kg. Pieczeń z filetem dr w ilości szacunkowej 400kg. Pieczeń z indyka w ilości szacunkowej 400kg. Pieczeń węgierska w ilości szacunkowej 1000kg. Pieczeń ala kaczka w ilości szacunkowej 1000kg. Pieczeń pyszna w ilości szacunkowej 1000kg. Kurczak faszerowany w ilości szacunkowej 400kg. Blok drobiowy w ilości szacunkowej 1000kg. Mozaika dr w ilości szacunkowej 400kg. Blok szynkowy w ilości szacunkowej 400kg. Kiełbasa kanapkowa w ilości szacunkowej 1500 kg. Kiełbasa śniadaniowa w ilości szacunkowej 1500 kg. Mielonka dr w ilości szacunkowej 400kg. Parówki dr. cienkie w ilości szacunkowej 1000kg. Serdelki dr w ilości szacunkowej 400kg. Rolada dr w ilości szacunkowej 400kg. Przysmak dr w ilości szacunkowej 1000kg. Zawijaniec dr w ilości szacunkowej 400kg. Mortadel dr. w ilości szacunkowej 400kg. Pasztet dr w ilości szacunkowej 1000kg. Pasztetowa dr w ilości szacunkowej 1000kg. Polędwica drobiowa z indyka w ilości szacunkowej 400kg. Baleron drobiowy z indyka w ilości szacunkowej 400kg. Kiełbasa krakowska z indyka w ilości szacunkowej 400kg Kurczak w ilości szacunkowej 750kg Udziec z kurczaka w ilości szacunkowej 1500 kg. Filet z indyka w ilości szacunkowej 500 kg. Część 2 konserwy rybne, mięsne i pasztety: Szprot w pomidorach a 330 g w ilości szacunkowej 830 kg Śledź w pomidorach a 330 g w ilości szacunkowej 830 kg Paprykarz z ryżem a 330g w ilości szacunkowej 830 kg Konserwa turystyczna a 300g w ilości szacunkowej 750 kg Konserwa tyrolska a 300 g w ilości szacunkowej 750 kg Przysmak śniadaniowy a 300g w ilości szacunkowej 750 kg Pasztet drobiowy z papryką a 130 g w ilości szacunkowej 660 kg Pasztet drobiowy z pieczarkami a 130 g w ilości szacunkowej 660 kg Pasztet drobiowy z pomidorami a 130 g w ilości szacunkowej 660 kg Pasztet z drobiu a 130 g w ilości szacunkowej 1200 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia/info/.
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO, WĘDLIN DROBIOWYCH ORAZ WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH GOTOWYCH Z MIĘSA DROBIOWEGO DLA JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH SŁUŻBY WIĘZIENNEJ OKRĘGU ŁÓDZKIEGO
Dodano: 2014-10-17 - Dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej w okręgu łódzkim
Dodano: 2013-11-28 - Dostawy mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin
Dodano: 2013-08-09 - dostawy drobiu swieżego, elementów drobiowych i wędlin drobiowych
Dodano: 2010-08-30