Zakład Karny w Garbalinie ogłasza przetarg
- Adres: 99-100 Łęczyca,
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 024 3880000, 3880032 , fax. 024 3880008
- Data zamieszczenia: 2010-08-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Garbalinie
99-100 Łęczyca, woj. łódzkie
tel. 024 3880000, 3880032, fax. 024 3880008
REGON: 00032123000000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy drobiu swieżego, elementów drobiowych i wędlin drobiowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
przedmiotem zamówienia są dostawy drobiu świeżego, elementów drobiowych i wędlin drobiowych w asortymencie i w ilościach jak niżej: (l.p.Nazwa produktu; Przewidywana ilość w kg;) 1. Ćwiartka tylna z kurcząt - 1350,00 kg; 2. Mięso mielone z kurcząt - 840,00 kg; 3. Żołądki z kurcząt - 540,00 kg; 4. Serca z kurcząt - 270,00 kg; 5. Szynka śniadaniowa z kurcząt - 1550,00 kg; 6. Baleron drobiowy - 400,00 kg; 7. Parówki drobiowe - 400,00 kg; 8. Kiełbasa biała drobiowa - 200,00 kg; 9. Kiełbasa szynkowa drobiowa - 400,00 kg; 10. Mielonka drobiowa - 2650,00 kg; 11. Mortadela z drobiu - 2850,00 kg; 12. Polędwica drobiowa - 400,00 kg; 13. Kurczak faszerowany - 400,00 kg; 14. Kiełbasa drobiowa mozaikowa - 400,00 kg; 15. Kiełbasa krakowska drobiowa - 400,00 kg; 16. Kiełbasa żywiecka drobiowa - 400,00 kg; 17. Pasztet drobiowy - 400,00 kg; 18. Zawijaniec drobiowy - 400,00 kg; 19. Rolada drobiowa - 400,00 kg; 20. Przysmak drobiowy - 400,00 kg; 21. Pieczeń rzymska - 1150,00 kg; 22. Pieczeń ala kaczka- 1150,00 kg. Z uwagi na różnorodność nazw handlowych dla identycznych produktów używanych przez Wykonawców dopuszcza się produkty o innych nazwach, ale wyłącznie wtedy, kiedy wykonawca nie produkuje artykułu o wyżej wymienionej nazwie, a produkowany przez niego wyrób jest z nim tożsamy w procesie produkcji, składu, grupy technologicznej oraz odpowiada danej normie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje konieczności wpłaty wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO, WĘDLIN DROBIOWYCH ORAZ WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH GOTOWYCH Z MIĘSA DROBIOWEGO DLA JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH SŁUŻBY WIĘZIENNEJ OKRĘGU ŁÓDZKIEGO
Dodano: 2014-10-17 - Dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej w okręgu łódzkim
Dodano: 2013-11-28 - Dostawy mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin
Dodano: 2013-08-09 - dostawy wędlin drobiowych i mięsa drobiowego oraz konserw rybnych mięsnych i pasztetów
Dodano: 2010-07-12