Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Łodzi ogłasza przetarg
- Adres: 91-729 Łódź, ul. Smutna 21
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 42 67 50 020 , fax. 42 67 50 002
- Data zamieszczenia: 2013-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Okręgowy Inspektorat Służby Więziennej w Łodzi
ul. Smutna 21 21
91-729 Łódź, woj. łódzkie
tel. 42 67 50 020, fax. 42 67 50 002
REGON: 47140395400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa terenowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa drobiowego, wędlin drobiowych oraz wyrobów garmażeryjnych gotowych z mięsa drobiowego dla Jednostek Organizacyjnych Służby Więziennej w okręgu łódzkim - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 (trzy) części: CZĘŚĆ I - Wędliny drobiowe (Pakowane - próżniowo, także w przypadku wędlin i etykietowane na każdej partii z naniesioną informacją dotyczącą: numeru partii,polskiej normy,składu (z % ujęciem wsadu mięsnego i pozostałymi zastosowanymi dodatkami spożywczymi),daty przydatności do spożycia oraz wagi danej partii. Przy każdej dostawie należy dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny - HDI dla mięsa i przetworów mięsnych) Parówki drobiowe, PN-A-86526:1995, 4750 kg Serdelki drobiowe, PN-A-86526:1995, 11100 kg Kiełbasa śląska drobiowa, PN-A-86526:1995, 5400 kg Kiełbasa śniadaniowa drobiowa, PN-A-86526:1995, 5800 kg Kiełbasa kanapkowa drobiowa, PN-A-86526:1995, 7800 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa, PN-A-86526:1995, 5600 kg Kiełbasa żywiecka drobiowa, PN-A-86526:1995, 4370 kg Mortadela drobiowa, PN-A-86526:1995, 6250 kg Kiełbasa parówkowa drobiowa parzona, PN-A-86526:1995, 2000 kg Kiełbasa biała drobiowa parzona, PN-A-86526:1995, 3200 kg Lunch meat drobiowy, PN-A-86526:1995, 5200 kg Blok drobiowy, PN-A-86526:1995, 4500 kg Przysmak drobiowy, PN-A-86526:1995, 3600 kg Polędwica drobiowa, PN-A-86526:1995, 3630 kg Szynka drobiowa, PN-A-86526:1995, 4930 kg CZĘŚĆ II - Wyroby garmażeryjne gotowe z mięsa drobiowego (Pakowane - próżniowo, także w przypadku wędlin i etykietowane na każdej partii z naniesioną informacją dotyczącą: numeru partii,polskiej normy,składu (z % ujęciem wsadu mięsnego i pozostałymi zastosowanymi dodatkami spożywczymi),daty przydatności do spożycia oraz wagi danej partii. Przy każdej dostawie należy dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny - HDI dla mięsa i przetworów mięsnych) Pieczeń drobiowa, PN-A-86528:1996, 4000 kg Rolada drobiowa, PN-A-86528:1996, 3600 kg Zawijaniec drobiowy, PN-A-86528:1996, 570 kg Pasztetowa, PN-A-86526:1995, 3900 kg Pasztet drobiowy, PN-A-86528:1996, 2950 kg Pasztet drobiowy alupak 110-130 g, PN-A-86528:1996, 3600 kg Pasztet drobiowy smakowy alupak 110-130 g, PN-A-86528:1996, 1600 kg Szynka mielona drobiowa alupak 110-130 g, PN-A-86525:1996, 1850 kg Konserwa drobiowa sterylizowana typu pasztet opakowanie jednostkowe 300 g, PN-A-86525:1996, 1700 kg CZĘŚĆ III - Mięso drobiowe (Pakowane - próżniowo, także w przypadku wędlin i etykietowane na każdej partii z naniesioną informacją dotyczącą: numeru partii,polskiej normy,składu (z % ujęciem wsadu mięsnego i pozostałymi zastosowanymi dodatkami spożywczymi),daty przydatności do spożycia oraz wagi danej partii. Przy każdej dostawie należy dostarczyć handlowy dokument identyfikacyjny - HDI dla mięsa i przetworów mięsnych) Kurczak cały (tusza) - nie mrożony, PN-A-86520:1998, 3900 kg Ćwiartka tylna z kurczaka - nie mrożona, PN-A-86524:1994, 13100 kg Filet z piersi kurczaka - nie mrożony, PN-A-86524:1994, 1950 kg Wątroba drobiowa - nie mrożona, PN-A-86523:1995, 3800 kg Żołądki drobiowe - nie mrożone, PN-A-86523:1995, 5850 kg Serca drobiowe - nie mrożone, PN-A-86523:1995, 4550 kg Skrzydełka z kurczaka - nie mrożone, PN-A-86524:1994, 3650 kg Mięso mielone drobiowe - nie mrożone, PN-A-86527:1998, 5700 kg Mięso udowe z indyka - nie mrożone, PN-A-86524:1994, 2530 kg Mięso gulaszowe drobiowe - nie mrożone, PN-92/A 86522, 3560 kg Kotlety drobiowe - wyrób garmażeryjny (waga 1 szt. - 90-100 g), PN-A-86528:1996, 8120 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: godnie z art.45 ust.1 oraz ust.5 ustawy Prawo Zamówień Publicznych Zamawiający żąda od wykonawcy wadium w określonej dla każdej części wysokości: część I - 10.000,00 zł (dziesięć tysięcy złotych zero groszy) część II - 2.800,00 zł (dwa tysiące osiemset złotych zero groszy) część III - 7.800,00 zł (siedem tysięcy osiemset złotych zero groszy) Wadium może zostać wniesione w dowolnej formie wymienionej w art.art.45 ust.6 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Wadium wnoszone w formie pieniężnej należy wpłacić na nieoprocentowany rachunek bankowy Zamawiającego: OISW w Łodzi, NBP oddział Łódź, 55 1010 1371 0067 0913 9120 0000. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert..
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWY MIĘSA DROBIOWEGO, WĘDLIN DROBIOWYCH ORAZ WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH GOTOWYCH Z MIĘSA DROBIOWEGO DLA JEDNOSTEK ORGANIZACYJNYCH SŁUŻBY WIĘZIENNEJ OKRĘGU ŁÓDZKIEGO
Dodano: 2014-10-17 - Dostawy mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin
Dodano: 2013-08-09 - dostawy drobiu swieżego, elementów drobiowych i wędlin drobiowych
Dodano: 2010-08-30 - dostawy wędlin drobiowych i mięsa drobiowego oraz konserw rybnych mięsnych i pasztetów
Dodano: 2010-07-12