Przetargi.pl
Dostawy mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 98-200 Sieradz, ul. Orzechowa 5
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 043 8270600 , fax. 043 8270621
  • Data zamieszczenia: 2013-08-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Orzechowa 5 5
    98-200 Sieradz, woj. łódzkie
    tel. 043 8270600, fax. 043 8270621
    REGON: 00032008700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zk_sieradz@sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy do Zakładu Karnego w Sieradzu następujących rodzajów mięsa, produktów wędliniarskich i wędlin: Część 1 - Mięso drobiowe, produkty wędliniarskie i wędliny drobiowe 1) Kanapkowa drobiowa, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 150 kg 2) Mielonka drobiowa, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 300 kg 3) Baton szynkowy drobiowy, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 150 kg 4) Szynka tyrolska drobiowa, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 150 kg 5) Polędwica drobiowa, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 100 kg 6) Kiełbasa cienka drobiowa, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 150 kg 7) Kotlet drobiowy (110 - 120 g/szt.), PN-A-86526, CPV 15131500-0 - 1100 kg 8) Mozaikowa drobiowa, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 150 kg 9) Parówki paluszki drobiowe, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 300 kg 10) Pieczeń drobiowa, PN-A-86526, CPV 15131135-0 - 150 kg 11) Noga z kurczaka, PN-A-86524, CPV 15112100-7 - 250 kg 12) Skrzydło z kurczaka, PN-A-86524, CPV 15112100-7 - 300 kg 13) Udzik z kurczaka, PN-A-86524, CPV 15112100-7 - 250 kg 14) Mięso mielone drobiowe, PN-A-82009, CPV 15131700-2 - 150 kg 15) Mięso gulaszowe drobiowe, PN-92/A-86522, CPV 15131700-2 - 200 kg Część 2 - Mięso wieprzowe, wołowe, produkty wędliniarskie i wędliny wieprzowo-wołowe 1) Podgardle wędzone, PN-A-82007, CPV 15131200-7 - 150 kg 2) Kiełbasa toruńska, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 550 kg 3) Mortadela, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 800 kg 4) Parówki paluszki, PN-A-82007, CPV 15131100-6 - 300 kg 5) Parówki śląskie - typu serdelki, PN-A-82007, CPV 15131100-6 - 300 kg 6) Kiełbasa parówkowa, PN-A-82007, CPV 15131100-6 - 500 kg 7) Kiełbasa biała parzona, PN-A-82007, CPV 15131120-2 - 550 kg 8) Kiełbasa mielona, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 600 kg 9) Kiełbasa śląska, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 550 kg 10) Kiełbasa zwyczajna, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 1100 kg 11) Kiszka kaszana jęczmienna, PN-A-82007, CPV 15131134-3 - 300 kg 12) Kiszka wątrobiana, PN-A-82007, CPV 15131134-3 - 300 kg 13) Kiełbasa podwawelska, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 550 kg 14) Kiełbasa krakowska gruba, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 150 kg 15) Kiełbasa szynkowa gruba, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 150 kg 16) Salceson ozorkowy krwisty, PN-A-82007, CPV 15131134-3 - 200 kg 17) Salceson włoski, PN-A-82007, CPV 15131100-6 - 200 kg 18) Kiełbasa jałowcowa, PN-A-82007, CPV 15131130-5 - 200 kg 19) Mięso gulaszowe wieprzowe, PN-86/A-82002, CPV 15113000-3 - 800 kg 20) Mięso gulaszowe wołowe, PN-88/A-82003, CPV 15111000-9 - 900 kg 21) Wątroba wieprzowa, PN-65/A-82000, CPV 15114000-0 - 100 kg 22) Mięso wieprzowo-wołowe mielone, PN-A-82009, CPV 15131620-7 - 1100 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311350
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach