10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 85681 Bydgoszcz, ul. Powstańców Warszawy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 261 417 448 , fax. 261 416 110
- Data zamieszczenia: 2017-02-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Powstańców Warszawy 5
85681 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 261 417 448, fax. 261 416 110
REGON: 9053831830000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy sukcesywne mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawy sukcesywne mięsa i wędlin wg Szczegółowego Formularza Cenowego 1. Baleron wp. wędzony kg 600 2. Boczek wędzony bez żeber kg 200 3. Biala parzona kg 100 4. Karkówka wp. z kością kg 1 200 5. Kości wieprzowe kg 3 000 6. Krakowska parzona kg 400 7. Łopatka wp. bez kości kg 2 500 8. Metka kg 500 9. Mielonka parzona kg 600 10. Parówkowa kg 1 000 11. Pasztetowa kg 400 12. Polska lub bydgoska kg 100 13. Polędwica sopocka kg 200 14. Polędwica drobiowa kg 2 000 15. Rawska kg 2 500 16. Salceson czarny kg 200 17. Salceson biały kg 200 18. Schab z kością kg 4 300 19. Smalec kg 600 20. Szynka wp. gotowana kg 2 500 21. Szynkowa wieprzowa kg 2 500 22. Wątroba wieprzowa kg 400 23. Wołowina bez kości (ekstra) kg 2 000 24. Zwyczajna kg 1 000 25. Żywiecka kg 500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, podrobów oraz wędlin wieprzowych i wołowych- CPV 15100000 – 9
Dodano: 2024-05-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 2 im. Unii Europejskiej w Rypinie w okresie od 02.01.2024r. do 28.06.2024r.
Dodano: 2024-01-17 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej w Osiu w roku 2024.
Dodano: 2023-11-26 - Dostawy mięsa, wędlin i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu
Dodano: 2023-11-16 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN DO PRZEDSZKOLI PUBLICZNYCH, ŻŁOBKÓW MIEJSKICH ORAZ SZKÓŁ PODSTAWOWYCH Z TERENU GMINY ŚWIECIE W ROKU SZKOLNYM 2023/2024
Dodano: 2023-09-07 - Dostawy różnych produktów spożywczych do magazynu żywnościowego w Internacie Zespołu Szkół Mechanicznych, Elektrycznych i Elektronicznych w Toruniu
Dodano: 2023-06-12 - Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Dodano: 2023-04-27 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie”
Dodano: 2023-01-13 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie”
Dodano: 2022-12-19 - Dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz mięsa i wędlin wieprzowych
Dodano: 2021-04-29