Przetargi.pl
Dostawy ryb na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu Zdroju.

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 44-268 Jastrzębie-Zdrój, ul. C. K. Norwida 23
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 4759230 , fax. 32 475 92 33
  • Data zamieszczenia: 2013-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. C. K. Norwida 23 23
    44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie
    tel. 32 4759230, fax. 32 475 92 33
    REGON: 00031980700000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy ryb na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu Zdroju.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawy ryb na potrzeby Zakładu Karnego w Jastrzębiu Zdroju. Miejscem dostaw jest siedziba Zamawiającego. Część 1 (Ryby mrożone)-600 kg Filet z mintaja (bez glazury) mrożony w technologii shatterpack (SHP) w opakowaniach kartonowych do 25kg 1) wygląd: brak oznak rozmrożenia, filety całe bez skóry, ości i obcych zanieczyszczeń; 2) zapach: właściwy dla ryb mrożonych, po rozmrożeniu zapach ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny; 3) tkanka mięsna: jasna o naturalnej barwie, charakterystycznej dla danego gatunku, bez plam i przebarwień; po rozmrożeniu sprężysta, nie rozpadająca się, o prawidłowym zapachu; 4) właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych. Cechy dyskwalifikujące: filety z uszkodzoną glazurą Ryba mrożona musi posiadać co najmniej 30 dniowy termin przydatności do spożycia. Ryby muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych, zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta Część 2 (Kotlety rybne)-2000 kg Kotlet rybny - produkt garmażeryjny gotowy do spożycia. Zawartość ryby nie mniej niż 40% masy mięsnej. Opakowania kartonowe do 5kg 1) wygląd: brak oznak uszkodzenia, kotlety bez ości i obcych zanieczyszczeń; 2) zapach: właściwy dla ryby świeżej, niedopuszczalny gnilny; 3) właściwości fizykochemiczne i biologiczne: brak zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, brak oznak i obecności pleśni, szkodników, brak zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych. Kotlety muszą posiadać co najmniej 15 dniowy termin przydatności do spożycia Kotlety muszą być dostarczane w oryginalnych, nieuszkodzonych, szczelnych , zamkniętych, prawidłowo oznakowanych w języku polskim opakowaniach, z podaną informacją dotyczącą nazwy produktu, ilości, terminu ważności oraz nazwy i adresu producenta. Termin wykonania zamówienia Produkty dostarczane powinny być sukcesywnie, zgodnie z indywidualnymi zamówieniami w okresie : - od 16.12.2013r. do 31.03.2014r. - dostawy nie rzadziej niż 1 raz w tygodniu
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152200006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach