Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2009-12-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 - Mięso wołowe i wieprzowe : 1. mięso wołowo-gulaszowe bez błon i tłuszczu - w ilości 3500 kg 2. wątroba wieprzowa płaty - w ilości 2000 kg 3. serce wieprzowe - w ilości 2000 kg 4. karkówka wieprzowa bez kości - w ilości 700 kg 5. łopatka wieprzowa bez kości - w ilości 300 kg 6. szynka surowa bez skóry, tłuszczu i kości - w ilości 300 kg 7. mięso gulaszowe wieprzowe bez błon i tłuszczu - w ilości 700 kg 8. schab wieprzowy bez kości - w ilości 120 kg 9. mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 4000kg Zadanie 2 - Wędliny wieprzowe: 1. parówki cienkie wieprzowe - w ilości 1500 kg 2. kiełbasa parówkowa - w ilości 1700 kg 3. mortadela wieprzowa - w ilości 2500 kg 4. pasztetowa wieprzowa podwędzana - w ilości 300 kg 5. kaszanka jęczmienna - w ilości 3000 kg 6. salceson czarny podrobowy - w ilości 1800 kg 7. mielonka wieprzowa - w ilości 1700 kg 8. przysmak śniadaniowy - w ilości 1500 kg 9. metka cebulowa - w ilości 500 kg 10. kiełbasa kanapkowa - w ilości 1300 kg 11. kiełbasa śląska - w ilości 500 kg 12. kiełbasa szynkowa wieprzowa - w ilości 200 kg 13. kiełbasa krakowska parzona - w ilości 100 kg 14. kiełbasa toruńska - w ilości 500 kg 15. kiełbasa golonkowa extra - w ilości 1100 kg 16. kiełbasa biała parzona - w ilości 200 kg 17. kiełbasa zwyczajna - w ilości 1700 kg 18. kiełbasa podwawelska - w ilości 4300 kg Zadanie 3 - wędliny drobiowe: 1. kiełbasa tyrolska z drobiu - w ilości 900 kg 2. kiełbasa śniadaniowa - w ilości 1700 kg 3. serdelki drobiowe - w ilości 1700 kg 4. salceson drobiowy - w ilości 1800 kg 5. pieczeń drobiowa - w ilości 1900 kg 6. pasztetowa z drobiu - w ilości 1800 kg 7. kiełbasa grillowa z drobiu - w ilości 1800 kg 8. parówka cienka z drobiu - w ilości 1700 kg 9. polędwica prasowana z drobiu - w ilości 200 kg 10. pasztet zapiekany z drobiu - w ilości 2000 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie w oparciu o dokumenty złożone przez wykonawcę w niniejszym postępowaniu metodą warunku granicznego - spełnia/nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1)aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2)dokumenty potwierdzające posiadanie uprawnień/pełnomocnictw osób składających ofertę, o ile fakt nie wynika z przedstawionych dokumentów rejestrowych w formie oryginałów lub kopii poświadczonych notarialnie; 3) aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 4)oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 prawa zamówień publicznych 5)decyzja administracyjna właściwego terytorialnie organu Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi zgodnie z ustawą z dnia 16.12.2005 r. O produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. Nr 17, poz. 127 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 25.08.2006r. O bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225), jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach