Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2011-01-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin wieprzowych i drobiowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 - Mięso wołowe i wieprzowe : mięso wołowo-gulaszowe bez błon i tłuszczu - w ilości 5000kg wątroba wieprzowa płaty - w ilości 1300 kg serce wieprzowe - w ilości 1650 kg karkówka wieprzowa bez kości - w ilości 250 kg łopatka wieprzowa bez kości - w ilości 150 kg szynka surowa bez skóry, tłuszczu i kości - w ilości 20 kg gulaszowe wieprzowe bez błon i tłuszczu - w ilości 850 kg schab wieprzowy bez kości - w ilości 140 kg mięso mielone wołowo-wieprzowe skład: 50% wołowiny i 50% wieprzowiny - w ilości 1650kg Zadanie 2 - Wędliny wieprzowe: parówki cienkie wieprzowe - w ilości 1450 kg kiełbasa parówkowa - w ilości 1700 kg mortadela wieprzowa - w ilości 2350 kg pasztetowa wieprzowa - w ilości 300 kg kaszanka jęczmienna - w ilości 2500 kg salceson czarny podrobowy - w ilości 1750 kg mielonka wieprzowa - w ilości 1700 kg przysmak śniadaniowy - w ilości 1700 kg metka cebulowa - w ilości 300 kg kiełbasa kanapkowa - w ilości 1600 kg kiełbasa śląska - w ilości 300 kg kiełbasa szynkowa wieprzowa - w ilości 610 kg kiełbasa krakowska parzona - w ilości 100 kg kiełbasa toruńska - w ilości 860 kg kiełbasa golonkowa extra - w ilości 1700 kg kiełbasa biała parzona - w ilości 140 kg kiełbasa zwyczajna - w ilości 1200 kg kiełbasa podwawelska - w ilości 3400 kg Zadanie 3 - wędliny drobiowe: kiełbasa tyrolska z drobiu - w ilości 1400 kg kiełbasa śniadaniowa - w ilości 1900 kg serdelki drobiowe - w ilości 1500 kg salceson drobiowy - w ilości1750 kg pieczeń drobiowa - w ilości 1850 kg pasztetowa z drobiu - w ilości 1800 kg kiełbasa griilowa z drobiu - w ilości 1900 kg parówka cienka z drobiu - w ilości 1600 kg polędwica prasowana z drobiu - w ilości 260 kg pasztet zapiekany z drobiu - w ilości 2100 kg artykuły muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm. Artykuły obejmujące przedmiot zamówienia muszą być świeże, dobrej jakości, wolne od wad.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151110009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 13 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach