Przetargi.pl
Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach

Zakład Karny w Dublinach ogłasza przetarg

  • Adres: 11-430 Korsze, Dubliny
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
  • Data zamieszczenia: 2018-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Dublinach
    Dubliny 16
    11-430 Korsze, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 89 7543831, , fax. 89 7543612
    REGON: 28035160400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz przetworów i konserw mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Cz 1. wędliny wieprzowe: 1. Kiełbasa zwyczajna - 1 469,00 kg., 2. Mielonka kanapkowa - 1 723,86 kg., 3. Mortadela - 3 451,01 kg., 4 - Parówki cienkie paluszki - 3 021,09 kg., 5. Kaszanka baton - 954,53 kg., 6. Pasztetowa - 832,89 kg., 7. Salceson włoski - 1 903,08 kg., 8. Kiełbasa biała parzona - 1 077,63 kg., 9. Przysmak szynkowy - 1 795,60kg., 10. Luncheon wieprzowy - 899,87 kg., część 2 wędliny drobiowe: 1. Pieczeń drobiowa 830,09 kg., 2. Szynka drobiowa mielona 430,66 kg., 3. Rolada drobiowa 299,02 kg., 4. Polędwica drobiowa 438,35 kg., 5. Kiełbasa drobiowa 339,53 kg., 6. Szynkówka drobiowa 144,81 kg., 7. Szynka drobiowa 557,30 kg. część 3 mięso wieprzowe i wołowe: 1. Mięso wołowe II klasy 238,75 kg., 2. Słonina bez skóry 104,80 kg., 3. Schab wieprzowy bez kości 55,75 kg., 4. Mięso wieprzowe mielone garmażeryjne 1511,58 kg; część 4 mięso drobiowe: 1. Filet z piersi kurczaka 270,60 kg., 2. Mięso z udźca kurczaka bez kości 3 788,59 kg., 3. Podudzie z kurczaka- pałka 395,77 kg; część 5 konserwy mięsne i pasztety: 1. Konserwa turystyczna 300 g. - 465,30 kg., 2. Pasztet mazowiecki 300 g. - 513,90 kg., 3. Pasztet z indyka 300 g. - 545,70 kg., 4. Pasztet drobiowy 130 g - 622,18 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Sporządzenie przez wykonawcę wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ - formularz ofertowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach