Śródmiejski Ośrodek Opiekuńczy im. prof. A. Tymowskiego ogłasza przetarg
- Adres: 00-236 Warszawa, ul. Świętojerska 12A
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 8315880 , fax. 022 6356292
- Data zamieszczenia: 2012-08-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Śródmiejski Ośrodek Opiekuńczy im. prof. A. Tymowskiego
ul. Świętojerska 12A 12A
00-236 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 8315880, fax. 022 6356292
REGON: 01062287000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://soo.bip.um.warszawa.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa, wędlin, konserw i przetworów mięsnych wykonywane sukcesywnie do 31.12.2012r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PRZEDMIOTEM ZAMÓWIENIA są sukcesywne dostawy do Zamawiającego produktów, których asortyment szczegółowo określono w zestawieniu zamieszczonym w FORMULARZU CENOWYM załącznika nr 1. Zamawiający w asortymencie PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA określonego w specyfikacji FORMULARZA CENOWEGO stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ, wymaga aby: - produkty posiadały nazwę (logo) producenta na opakowaniach zbiorczych oraz na opakowaniach jednostkowych; - produkty były świeże i pierwszej jakości; - produkty były oznakowane widocznym, aktualnym terminem przydatności do spożycia; - produkty przetworzone (tj. wędliny, przetwory mięsne, konserwy) zgodnie z polską normą posiadały etykiety określające nazwę handlową produktu, procentowy skład surowcowy - tj. % zawartość mięsa w wędlinie oraz substancje stosowane w produkcji; - mięso świeże pochodziło ze zwierząt do lat 3 i było pochodzenia polskiego; - dostarczane produkty posiadały etykietę produktu - handlowy dokument identyfikacyjny (HDI); - mięso świeże nie zawierało okrywy tłuszczowej, ścięgien oraz błon. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://soo.bip.um.warszawa.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy dla Samorządowego Przedszkola im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-19 - Dostawa mięsa
Dodano: 2016-05-31 - Sprzedaż i dostawa mięsa i produktów mięsnych do ośrodków dla cudzoziemców ubiegających się o udzielenie ochrony międzynarodowej w Podkowie Leśnej -Dębaku i w Lininie.
Dodano: 2016-05-19 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2016-05-13 - DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, KONSERW I PRZETWORÓW MIĘSNYCH wykonywane sukcesywnie w okresie od 15.06.2016r. do 14.06.2017r.
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa żywności dla potrzeb kuchni szpitalnej SPZOZ Węgrów
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa mięsa mrożonego dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Ośrodków Zamiejscowych Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów w Otwocku i Białobrzegach
Dodano: 2015-12-29