Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 08-110 Siedlce, ul. Kilińskiego 29
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 025 6444483 , fax. 025 6444483
- Data zamieszczenia: 2011-08-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Kilińskiego 29 29
08-110 Siedlce, woj. mazowieckie
tel. 025 6444483, fax. 025 6444483
REGON: 00031030900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzoz-siedlce.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa żywności - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
przedmiotem zamówienia jest dfostawa - ser żółty, edamski, jogurt naturalny 150g, jogurt owocowy 150g, Żeberka wieprzowe (paski), Schab wieprzowy z kością, Łopatka wieprzowa bez kości, Słonina bez skóry, Szynka surowa wieprzowa, bez kości, bez skóry, Udziec wołowy, bez kości, Polędwica sopocka Szynka konserwowa wieprzowa, Szynka wieprzowa gotowana, Kiełbasa zwyczajna, Szynka ogonówka, Baleron wędzony, gotowany, Mortadela, Parówki wieprzowe popularne, Pieczeń wiedeńska, Smalec, kostka 0,25 dag, Pasztetowa, Szynka drobiowa mielona, Przysmak z indyka, Wędzonka wieprzowa, Przysmak śniadaniowy wieprzowy, Przysmak szynkowy wieprzowy, Kiełbasa krakowska, Mielonka parzona wieprzowa, Szynka z indyka wędzona , Szynka delikatesowa wędzona - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzoz-siedlce.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa, wędlin, drobiu, tłuszczy dla Samorządowego Przedszkola im. s. Gabrieli Sporniak w Skaryszewie w roku szkolnym 2016/2017.
Dodano: 2016-07-19 - Dostawa mięsa
Dodano: 2016-05-31 - Sprzedaż i dostawa mięsa i produktów mięsnych do ośrodków dla cudzoziemców ubiegających się o udzielenie ochrony międzynarodowej w Podkowie Leśnej -Dębaku i w Lininie.
Dodano: 2016-05-19 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2016-05-13 - DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN, KONSERW I PRZETWORÓW MIĘSNYCH wykonywane sukcesywnie w okresie od 15.06.2016r. do 14.06.2017r.
Dodano: 2016-04-14 - Dostawa żywności dla potrzeb kuchni szpitalnej SPZOZ Węgrów
Dodano: 2016-03-21 - Dostawa mięsa mrożonego dla Miejskiego Ogrodu Zoologicznego w Warszawie
Dodano: 2016-01-27 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Dostawy mięsa, drobiu i wędlin do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Popowie - nr sprawy: D/Kw-220-01/16
Dodano: 2016-01-15 - Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych (mięsa i wędlin) do Ośrodków Zamiejscowych Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów w Otwocku i Białobrzegach
Dodano: 2015-12-29