Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców świeżych dla Szkoły Podstawowej nr 215 im. Piotra Wysockiego w Warszawie przy ul. Kwatery Głównej 13

Szkoła Podstawowa Nr 215 ogłasza przetarg

  • Adres: 04-294 Warszawa, ul. Kwatery Głównej 13
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 6106779 , fax. 022 6106779
  • Data zamieszczenia: 2010-11-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 215
    ul. Kwatery Głównej 13 13
    04-294 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 6106779, fax. 022 6106779
    REGON: 00080130300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp215.info
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła Podstawowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców świeżych dla Szkoły Podstawowej nr 215 im. Piotra Wysockiego w Warszawie przy ul. Kwatery Głównej 13
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    3.1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa n/w asortymentu: WARZYWA I OWOCE ŚWIEŻE 1 BURAKI ŚWIEŻE kg 800 2 BROKUŁY szt 120 3 BRUKSELKA kg 100 4 CEBULA kg 500 5 CEBULA CZERWONA kg 10 6 DYMKA Z CEBULĄ szt 400 7 SZCZYPIOREK szt 100 8 GROCH ŁUPANY kg 60 9 FASOLA SUCHA kg 150 10 GROCH ŁUSKANY kg 80 11 BOTWINA Z BURACZKIEM szt 100 12 KALAFIOR szt 200 13 KAPUSTA MŁODA szt 100 14 KAPUSTA BIAŁA szt 500 15 KAPUSTA GŁÓWKI szt 200 16 KAPUSTA WŁOSKA kg 400 17 KAPUSTA WŁOSKA szt 250 18 KAPUSTA CZERWONA kg 300 19 KAPUSTA PEKIŃSKA kg 500 20 MARCHEWKA kg 1400 21 KOPEREK szt 900 22 NATKA szt 1500 23 OGÓRKI WĘŻE ZIMOWE kg 200 24 OGÓREK ZIMOWY ŚWIEŻY kg 250 25 OGÓREK ŚWIEŻY kg 1500 26 PAPRYKA kg 150 27 FASOLKA SZPARAGOWA kg 150 28 PIECZARKI kg 250 29 PIETRUSZKA kg 700 30 POMIDORY kg 400 31 POMIDORY KOKTAJLOWE kg 30 32 RZODKIEWKI szt 600 33 RZEPA BIAŁA kg 100 34 SAŁATA szt 600 35 SAŁATA KARBOWANA KOLOROWA szt 100 36 SAŁATA LODOWA szt 500 37 SELER kg 700 38 POR kg 120 39 POR SZT. szt 50 40 WŁOSZCZYZNA MŁODA szt 100 41 BANANY kg 1800 42 CYTRYNY kg 60 43 GRUSZKI ZIMOWE kg 300 44 GRUSZKI kg 300 45 JABŁKA ZIMOWE kg 1500 46 JABŁKA kg 2000 47 JABŁKA KOMPOTOWE kg 250 48 KIWI KOSZYK op 300 49 MANDARYNKI kg 1000 50 NEKTARYNKI kg 500 51 MORELE kg 100 52 POMARAŃCZE kg 700 53 ŚLIWKI kg 300 54 TRUSKAWKI kg 80
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp215.info
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach