Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Ostrowcu Św. ogłasza przetarg
- Adres: 27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, ul. Żabia 31
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 0-41 265 10 93 , fax. 0-41 265 22 51
- Data zamieszczenia: 2009-12-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Ostrowcu Św.
ul. Żabia 31 31
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski, woj. świętokrzyskie
tel. 0-41 265 10 93, fax. 0-41 265 22 51
REGON: 00367586200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa tłuszczów zwierzęcych, mięsa, wędlin, drobiu i konserw na potrzeby stołówki dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ostrowcu Świętokrzyskim w 2010 roku. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa tłuszczów zwierzęcych, mięsa, wędlin, drobiu i konserw na potrzeby stołówki dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ostrowcu Świętokrzyskim w 2010 roku. Szacunkowa wielkość zamówienia - ok. 77.000,0 zł. brutto. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawcy spełniać muszą warunki udziału w postępowaniu określone w at. 22 ust. 1 ustawy Pzp.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (w przypadku wspólnego ubiegania się o udzielenie niniejszego zamówienia przez dwóch lub więcej wykonawców w ofercie muszą być złożone przedmiotowe dokumenty dla każdego z nich); 2. oświadczenie, że wykonawca spełnia wymagania określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych i nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy;
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.arl.ostrowiec.pl/bip/mops
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA MIĘSA
Dodano: 2016-06-30 - Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2015-10-12 - Zakup i dostawa wędlin, mięsa oraz drobiu Nr sprawy EZP-252-19/2015
Dodano: 2015-09-24 - DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO PLACÓWEK OŚWIATOWYCH GMINY KRASOCIN W ROKU SZKOLNYM 2015/2016
Dodano: 2015-08-05 - DOSTAWA MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO
Dodano: 2015-07-13 - DOSTAWA MIĘSA DROBIOWEGO
Dodano: 2015-07-10 - Zakup i dostawa świeżego mięsa i wędlin w okresie od daty zawarcia umowy do 31.12.2015 r.
Dodano: 2015-05-05 - Dostawa żywności na potrzeby Stołówki Szkolnej GZS w Łagowie
Dodano: 2014-12-19 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2014-10-02 - Dostawa wędlin, mięsa, drobiu Nr sprawy EZP-252-28/2014
Dodano: 2014-09-26