Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Półwysep Czterech Wiatrów
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 314 200; 261 314 248 , fax. 261 314 225
  • Data zamieszczenia: 2021-01-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep Czterech Wiatrów -
    11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 314 200; 261 314 248, fax. 261 314 225
    REGON: 51028669700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszkmragowo.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: JEDNOSTKA WOJSKOWA

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie 1 - mięso wieprzowe, wołowe oraz wędliny wieprzowe, wołowe ZAKRES PODSTAWOWY, ZAKRES PRAWA OPCJI , ILOŚĆ OGÓŁEM 1. wołowina extra kg 230,00 69,00 299,00 2. schab wieprzowy b/k kg 790,00 237,00 1027,00 3. karkówka wieprzowa b/k kg 1750,00 525,00 2275,00 4. żeberka wieprzowe kg 460,00 138,00 598,00 5. golonka wieprzowa z/k kg 530,00 159,00 689,00 6. boczek surowy kg 350,00 105,00 455,00 7. wątroba wieprzowa kg 40,00 12,00 52,00 8. flaki zamrożone kg 85,00 25,50 110,50 9. baleron kg 230,00 69,00 299,00 10. boczek wędzony parzony kg 119,00 35,70 154,70 11. Kiełbasa krakowska parzona kg 160,00 48,00 208,00 12. kiełbasa krakowska sucha kg 220,00 66,00 286,00 13. parówki wp kg 25,00 7,50 32,50 14. polędwica sopocka kg 440,00 132,00 572,00 15. polędwica wieprzowa wędzona kg 180,00 54,00 234,00 16. kabanosy kg 20,00 6,00 26,00 17. ogonówka kg 235,00 70,50 305,50 18. kiełbasa jałowcowa kg 450,00 135,00 585,00 19. kiełbasa żywiecka kg 150,00 45,00 195,00 20. kiełbasa podlaską kg 20,00 6,00 26,00 21. kiełbasa myśliwska kg 330,00 99,00 429,00 22. kiełbasa toruńska kg 30,00 9,00 39,00 23. kiełbasa biała parzona kg 370,00 111,00 481,00 24. kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 130,00 39,00 169,00 25. szynka wp wędzona kg 50,00 15,00 65,00 26. salceson włoski kg 75,00 22,50 97,50 27. kiełbasa śląska kg 60,00 18,00 78,00 28. kaszanka z kaszy gryczanej z wątróbką kg 40,00 12,00 52,00 29. kiełbasa salami kg 80,00 24,00 104,00 30. szynka wp mielona kg 160,00 48,00 208,00 31. Szynka wp gotowana kg 230,00 69,00 299,00 32. Szynka wieprzowa konserwowa kg 280,00 84,00 364,00 33. Salceson ozorkowy kg 20,00 6,00 26,00 Zadanie 2 - mięso i wędliny drobiowe. ZAKRES PODSTAWOWY, ZAKRES PRAWA OPCJI , ILOŚĆ OGÓŁEM 1. noga z kurczaka kg 1000,00 300,00 1300,00 2. filet z piersi kurczaka b/k kg 1100,00 330,00 1430,00 3. wątroba z kurczaka kg 29,00 8,70 37,70 4. korpus z kurczaka kg 550,00 165,00 715,00 5. żołądki kurczaka świeże kg 80,00 24,00 104,00 6. szynka z indyka kg 185,00 55,50 240,50 7. parówki drobiowe kg 400,00 120,00 520,00 8. kiełbasa krakowska drobiowa kg 210,00 63,00 273,00 9. szynka drobiowa kg 150,00 45,00 195,00 10. kiełbasa szynkowa drobiowa kg 40,00 12,00 52,00
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach