Przetargi.pl
Dostawa pieczywa świeżego i bułki tartej

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 49-300 Brzeg, ul. Chrobrego
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 162 011 , fax. 774 162 287
  • Data zamieszczenia: 2019-04-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Chrobrego 29
    49-300 Brzeg, woj. opolskie
    tel. 774 162 011, fax. 774 162 287
    REGON: 32019900000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka sektora finasnów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa pieczywa świeżego i bułki tartej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Chleb mieszany pszenno żytni PN-A-74103:1993, PN A-74103/Az2:1996, CPV 15811100-7 - w ilości 50.000,00 kg. Preferencje zamawiającego w zakresie jakości: Chleb świeży, bochenki o wadze 0,350g krojone(grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok 70% mąki pszennej i ok 30% mąki żytniej. Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, Konsystencja:miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związany ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Barwa: Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu typowym dla danego rodzaju pieczywa Oznakowanie: metki na każdym bochenku powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania. 2. Chleb pszenny PN-A-74105:1992, CPV 15811400-0 w ilości 17.000,00 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości Chleb świeży, bochenki o wadze 0,350g krojone(grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok 100% mąki pszennej. Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, konsystencja:miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związany ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Barwa: Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym Oznakowanie: Metki na każdym bochenku powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania. 2. Chleb graham PN-A-74105:1992, CPV 15811400-0 w ilości 185,00 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości Chleb świeży, bochenki o wadze 0,350g krojone(grubość kromki 11-13 mm) pakowane w folię, składający się z ok 70% mąki pszennej i ok 30% mąki graham. Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, konsystencja:miękisz powinien być elastyczny, równomiernie porowaty, pory drobne o cienkich ściankach, ściśle związany ze skórką, bez zakalca i grudek mąki. Barwa: Skórka powinna być równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym Oznakowanie: Metki na każdym bochenku powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania. 4. Bułka tarta PN-A-74113:1997, PN-74113:1997/Az1:1999, CPV 15811400-0 w ilości 460,00 kg Preferencje zamawiającego w zakresie jakości Bułka tarta w opakowaniach 0,5-1 kg Zapach: powinien być czysty z właściwym aromatem, niedopuszczalny jest zapach stęchły, spalony i inny obcy, konsystencja:sypka bez grudek i zbryleń,barwa: równomiernie zabarwiona, o odcieniu żółto-złotym Oznakowanie: Metki na każdym opakowaniu powinny zawierać: Nazwę środka spożywczego, składniki występujące w środku spożywczym, datę minimalnej trwałości, dane identyfikujące wartość netto, warunki przechowywania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie dokonuje określenia warunków w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu oraz braku podstaw do wykluczenia, Wykonawcy składają wraz z ofertą – (formularzem ofertowym załącznik nr 2 do SIWZ aktualne na dzień składania ofert: 1) oświadczenie stanowiące wstępne potwierdzenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 25a ust. 1 pkt 1) ustawy, który stanowi załącznik nr 3 do SIWZ – dokument musi być złożony w oryginale, 2) pełnomocnictwo dla osób podpisujących ofertę (jeżeli dotyczy) (dokument musi zostać złożony w oryginale lub kopii poświadczonej notarialnie)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach