Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budźetowej Mazovia ogłasza przetarg
- Adres: 01-473 Warszawa, ul. Antoniego Kocjana 3
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 328 60 01 , fax. 22 328 60 50
- Data zamieszczenia: 2011-11-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Mazowiecka Instytucja Gospodarki Budźetowej Mazovia
ul. Antoniego Kocjana 3 3
01-473 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 328 60 01, fax. 22 328 60 50
REGON: 14273269300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.igbmazovia.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej MAZOVIA w podziale na trzy części. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej MAZOVIA w podziale na trzy części.2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zamawiający wymaga złożenia oferty odrębnie na każdą część przedmiotu zamówienia 3. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 4. Zamawiający dopuszcza powierzenie części zamówienia podwykonawcom. W takim przypadku Wykonawca na podstawie art. 36 ust. 4 Pzp ma obowiązek wskazać w ofercie (Formularz oferty - Załącznik Nr 2 do SIWZ) części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom. Brak takiego wskazania oznacza, że Wykonawca nie będzie korzystał z podwykonawstwa przy realizacji zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158100009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.igbmazovia.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Baboszewie (Gmina Baboszewo, pow. płoński).
Dodano: 2016-07-27 - dostawa pieczywa, wyrobów cukierniczych oraz artykułów bezglutenowych
Dodano: 2016-06-14 - Zakup i dostawa pieczywa do kuchni Przedszkola nr 420 w Warszawie w 2016 r.
Dodano: 2016-04-14 - Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-03-09 - Sukcesywna dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz ciast dla Mazowieckiej Instytucji Gospodarki Budżetowej Mazovia w podziale na trzy części.
Dodano: 2016-02-18 - Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2016-01-29 - Postępowanie na sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów cukierniczych do obiektów Centrum Usług Logistycznych
Dodano: 2015-12-22 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego Nr 1 w Zakroczymiu w okresie 01.01.2016 do 31.12.2016
Dodano: 2015-12-22 - Dostawa artykułów żywnościowych dla szkół i przedszkoli Miasta Maków Mazowiecki
Dodano: 2015-12-14 - Zakup i dostawa pieczywa dla potrzeb żywienia pacjentów Radomskiego Szpitala Specjalistycznego.
Dodano: 2015-12-09