Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" ogłasza przetarg
- Adres: 47-400 Racibórz, ul. Grzonki 1
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4152001 , fax. 032 4152001
- Data zamieszczenia: 2015-11-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
ul. Grzonki 1 1
47-400 Racibórz, woj. śląskie
tel. 032 4152001, fax. 032 4152001
REGON: 00125504400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów dla Domu Pomocy Społecznej Złota Jesień w Raciborzu w ilości i asortymencie jak niżej: Lp. Nazwa artykułu Jedn, miary Ilość dostawy 1. Serek na bazie twarogu, wartości odżywcze w 100g zwartość białko ok. 5g, tłuszczu ok.15g, pakowany w kubek po 100g, różne smaki np.: Serek do chleba Włoszczowa szt 4.500 2. Serek twarogowy, kremowy o gładkiej, zwartej konsystencji, wartość odżywcza w 100g zawartość białka ok. 8g. tłuszczu ok.18g, pakowany w kubek 125 g, różne smaki np.: Turek kremowy smak - Mleczarnia Turek szt 2.500 3. Serek twarogowy typu tartare, wartość odżywcza w 100g zawartość białka ok. 8g, tłuszczu ok.25 g, pakowany w kubek 150g, różne smaki np.: Serek tartare - Mleczarnia turek szt 1.000 4. Serek typu fromage pakowany w kostki 75- 100g, różne smaki kg 100 5. Margaryna śniadaniowa pakowana w kostki 250 g kg 850 6. Margaryna Palma pakowana w kostki 250 g kg 350 7. Smalec pakowany w kostki 200-250g kg 100 W/w ilości asortymentu są przewidywaną wielkością zamówienia. W uzasadnionych przypadkach przedmiot zamówienia może być realizowany w mniejszym zakresie Dostawy zamawiający będzie realizował sukcesywnie średnio dwa razy w miesiącu w dni robocze w godz. 7:00 - 14:00. Każdą partię dostawy zamawiający będzie uzgadniał telefonicznie z Dostawcą. Dostawca zamówiony towar będzie dostarczał do siedziby zamawiającego własnym transportem. W pozycjach od 1-3 przykładowo wskazano nazwę i producenta poszczególnego asortymentu serków, zamawiający dopuszcza zaproponowanie innych wyrobów równoważnych tzn. o równoważnych wartościach odżywczych, smakowych, jakościowych oraz wielkościach opakowania - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155450000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatraciborski.pl/dps/dane_dps.html
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa nabiału
Dodano: 2015-08-17 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2014-11-14 - Dostawa nabiału
Dodano: 2014-07-31 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2013-11-15 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2012-12-06 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2012-11-23 - Dostawa nabiału
Dodano: 2011-02-09 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów.
Dodano: 2010-12-13 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2009-12-10 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2009-11-26