Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Szymanowskiego 6
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 3183400 , fax. 032 3183399
- Data zamieszczenia: 2014-07-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Szymanowskiego 6 6
41-400 Mysłowice, woj. śląskie
tel. 032 3183400, fax. 032 3183399
REGON: 00031986500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa nabiału - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1). Mleko UHT 2% pakowane w opakowania jednostkowe do 1l, w ilości 1400 l. Termin przydatności do spożycia min. 3 miesiące od dnia dostawy, 2). Śmietana 18% pakowana w opakowania jednostkowe do 0,5 l, w ilości 400 l. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 3). Twaróg pakowany w opakowania jednostkowe 0,20 kg, w ilości 1300 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 4). Jogurt owocowy o zawartości wsadu owocowego minimum 5% w opakowaniach jednostkowych do 0,15 kg, w ilości 1500 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 5). Jogurt naturalny w opakowaniach jednostkowych do 0,15 kg, w ilości 1000 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 6). Serek homogenizowany owocowy pakowany w opakowania jednostkowe do 0,15 kg, w ilości 1400 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 7). Fromage smakowy pakowany w opakowania jednostkowe do 0,08 kg, w ilości 400 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 8). Ser topiony pakowany w opakowania jednostkowe 0,1 kg, w ilości 600 kg. Termin przydatności do spożycia min. 2 miesiące od dnia dostawy, 9). Ser żółty twardy w ilości 400 kg. Termin przydatności do spożycia min. 1 miesiąc od dnia dostawy, 10). Serek kanapkowy pakowany w opakowania jednostkowe do 0,15 kg, w ilości 600 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 11). Serek wiejski ziarnisty pakowany w opakowania jednostkowe do 0,15 kg, w ilości 1200 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni od dnia dostawy, 12). Masło bez dodatków tłuszczy roślinnych pakowane w opakowania jednostkowe od 0,2 kg do 0,25 kg w ilości 250 kg. Termin przydatności do spożycia min. 30dni, 13). Kefir pakowany w opakowania jednostkowe do 0,2 kg, w ilości 300 kg. Termin przydatności do spożycia min. 14 dni - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155450000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2015-11-13 - Dostawa nabiału
Dodano: 2015-08-17 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2014-11-14 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2013-11-15 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2012-12-06 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2012-11-23 - Dostawa nabiału
Dodano: 2011-02-09 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów.
Dodano: 2010-12-13 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2009-12-10 - Dostawa past serowych do smarowania i tłuszczów
Dodano: 2009-11-26