Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i tłuszczów zwierzęcych

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 98-200 Sieradz, ul. Armii Krajowej 34
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 043 8279215 , fax. 043 8279215
  • Data zamieszczenia: 2010-01-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Armii Krajowej 34 34
    98-200 Sieradz, woj. łódzkie
    tel. 043 8279215, fax. 043 8279215
    REGON: 73019902500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip-dps.spsieradz.finn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa samorządu powiatowego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i tłuszczów zwierzęcych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa, wędlin i tłuszczów zwierzęcych
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Do udziału w postępowaniu zostaną dopuszczeni oferenci, którzy: 1) spełniają warunki określone w art. 22 ust. ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r, Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2007r. Nr 223, poz 1655 ze zm.)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: złożą wraz z ofertą nastepujące dokumenty: - załącznik nr 1 - Wyliczenie ceny brutto dostawy - załącznik nr 2 - oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, wymienionych w art. 22 ust. 1 ustawy - Prawo zamówień publicznych - kopię dokumentu potwierdzajacego uprawnienia dostawcy do prowadzenia obrotu artykułami objetymi niniejszym zamówieniem i ew. pełnomocnictwa do podpisywania ofert. - zaświadczenie z właściwego Urzędu Skarbowego o niezaleganiu z oplacaniem podatków, wydane nie wcześniej niż 3 m-ce przed datą otwarcia ofert, - zaświadczenie z ZUS o niezaleganiu z opłacaniem składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, wydane nie wcześniej niż 3 m-ce przed datą otwarcia ofert, oraz próbki wyrobów do degustacji

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: walory smakowe
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip-dps.spsieradz.finn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach