Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej ogłasza przetarg
- Adres: 75-902 Koszalin, ul. J. Piłsudskiego 92
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3452415, 3444062 , fax. 094 3455374
- Data zamieszczenia: 2012-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej
ul. J. Piłsudskiego 92 92
75-902 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3452415, 3444062, fax. 094 3455374
REGON: 33037474200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cos.sg.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 15/12) - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Wołowina ekstra świeża kl. I, Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I, Łopatka wieprzowa b/k świeża kl. I, Schab wieprzowy b/k świeży kl. I, Żeberka wieprzowe świeże kl. I, Szynka wieprzowa b/k świeża kl. I, Słonina świeża kl. I, Flaki wołowe świeże krojone suche kl. I, Kiełbasa śląska, Kiełbasa podlaska, Kiełbasa biała parzona, Kabanosy, Kiełbasa krakowska sucha, Kiełbasa żywiecka, Kiełbasa krakowska parzona, Kiełbasa szynkowa wieprzowa, Parówki, Kiełbasa parówkowa, Polędwica sopocka wędzona wieprzowa, Szynka wędzona gotowana wieprzowa, Baleron, Boczek wędzony parzony b/k, Szynka wieprzowa konserwowa, Pasztetowa podwędzana, Pasztet zapiekany, Schab wieprzowy z przyprawami, Kiełbasa salami, Szynka drobiowa, Kiełbasa krakowska parzona drobiowa, Filet z piersi indyka wędzony, Pasztet z kurcząt typu podlaski. Łączna ilość: 16 050 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cos.strazgraniczna.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2016-06-07 - DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH.
Dodano: 2015-10-29 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-10-21 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 574/2015
Dodano: 2015-06-24 - Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2015-06-17 - Dostawę mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych
Dodano: 2014-10-20 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-18 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania 831/2014
Dodano: 2014-10-13 - Doastawa mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2014-06-11 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2013-10-21