Jednostka Wojskowa 3378 Drawsko Pomorskie ogłasza przetarg
- Adres: 78-513 Oleszno, ul. Główna 1
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 94 7474572 , fax. 94 7474571, 7474605
- Data zamieszczenia: 2014-10-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 3378 Drawsko Pomorskie
ul. Główna 1 1
78-513 Oleszno, woj. zachodniopomorskie
tel. 94 7474572, fax. 94 7474571, 7474605
REGON: 32099164900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.16wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: MON - jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania 831/2014 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup i dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania 831/2014 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: - w zakresie zadania 1 - 18 000,00 zł. brutto - w zakresie zadania 2 - 15 000,00 zł. brutto - w zakresie zadania 3 - 3 500,00 zł. brutto - w zakresie zadania 4 - 3 000,00 zł. brutto - w zakresie zadania 5 - 21 000,00 zł. brutto - w zakresie zadania 6 - 14 500,00 zł. brutto - w zakresie zadania 7 - 2 500,00 zł. brutto - w zakresie zadania 8 - 3 500,00 zł. brutto
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.16wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2016-06-07 - DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH.
Dodano: 2015-10-29 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-10-21 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 574/2015
Dodano: 2015-06-24 - Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2015-06-17 - Dostawę mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych
Dodano: 2014-10-20 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-18 - Doastawa mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2014-06-11 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2013-10-21 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH REALIZOWANA DO JEDNOSTKI WOJSKOWEJ 3378 DRAWSKO POMORSKIE Znak postępowania 817/2013
Dodano: 2013-10-15