Jednostka Wojskowa 3378 Drawsko Pomorskie ogłasza przetarg
- Adres: 78-513 Oleszno, ul. Główna 1
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261474572 , fax. 261474571
- Data zamieszczenia: 2015-06-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 3378 Drawsko Pomorskie
ul. Główna 1 1
78-513 Oleszno, woj. zachodniopomorskie
tel. 261474572, fax. 261474571
REGON: 32099164900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.16wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: MON - jednostka wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 574/2015 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie, ul. Główna 1, 78-513 Oleszno zgodnie z zapisami SIWZ oraz szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia załącznika nr 1 do niniejszej specyfikacji. Wielkość przedmiotu zamówienia została określona w formularzu cenowym - załącznik nr 3 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda od Wykonawców wniesienia wadium na przedmiot zamówienia w kwocie: 16 300,00 zł,
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.16wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2016-06-07 - DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH.
Dodano: 2015-10-29 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-10-21 - Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2015-06-17 - Dostawę mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych
Dodano: 2014-10-20 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-18 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania 831/2014
Dodano: 2014-10-13 - Doastawa mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2014-06-11 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2013-10-21 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH REALIZOWANA DO JEDNOSTKI WOJSKOWEJ 3378 DRAWSKO POMORSKIE Znak postępowania 817/2013
Dodano: 2013-10-15