Jednostka Wojskowa 4340 ogłasza przetarg
- Adres: 70-231 Szczecin, ul. Narutowicza 10A
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 261 45 48 38 , fax. 261 45 23 98
- Data zamieszczenia: 2015-10-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4340
ul. Narutowicza 10A 10A
70-231 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
tel. 261 45 48 38, fax. 261 45 23 98
REGON: 32098789500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Wojskowa jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWĘ MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Na wypadek wykorzystania dostaw i środków objętych zamówieniem podstawowym, Zamawiający zastrzega możliwość zastosowania prawa opcji w zakresie wskazanym w załączniku nr 7 B do SIWZ. Wykonawca składając swoją ofertę obowiązany jest uwzględnić w niej także prawo opcji, dokonując jej wyceny na odrębnym formularzu cenowym oraz wskazując cenę całkowitą opcji w formularzu ofertowym. Skorzystanie z prawa opcji odbędzie się na zasadach określonych w umowie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termi płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mon.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-10-21 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego i wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 574/2015
Dodano: 2015-06-24 - Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2015-06-17 - Dostawę mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczów zwierzęcych
Dodano: 2014-10-20 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-18 - Zakup i dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych realizowana do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania 831/2014
Dodano: 2014-10-13 - Doastawa mięsa wieprzowego, wołowego oraz wędlin.
Dodano: 2014-06-11 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2013-10-21 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO I WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH REALIZOWANA DO JEDNOSTKI WOJSKOWEJ 3378 DRAWSKO POMORSKIE Znak postępowania 817/2013
Dodano: 2013-10-15