Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 46-200 Kluczbork, ul. Katowicka 4
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-77 4172250, 4170374 , fax. 0-77 41720170
  • Data zamieszczenia: 2013-05-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Katowicka 4 4
    46-200 Kluczbork, woj. opolskie
    tel. 0-77 4172250, 4170374, fax. 0-77 41720170
    REGON: 00032100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku: 1. Filet z kurczaka - schłodzony w ilości 600 kg, 2. Kaszanka w ilości 2800 kg, 3. Kiełbasa biała parzona w ilości 2000 kg, 4. Kiełbasa boczkowa w ilości 2000 kg, 5. Kiełbasa krakowska parzona w ilości 700 kg, 6. Kiełbasa mortadela wieprzowa w ilości 2000 kg, 7. Kiełbasa parówkowa w ilości 2000 kg, 8. Kiełbasa wieprzowa w ilości 2800 kg, 9. Kiełbasa śląska w ilości 700 kg, 10. Kiełbasa zwyczajna w ilości 4300 kg, 11. Kiełbaski wiedeńskie drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) w ilości 1500 kg, 12. Metka cebulowa wieprzowa w ilości 2000 kg, 13. Mięso wieprzowe mielone w ilości 2500 kg, 14. Podgardle wędzone w ilości 1600 kg, 15. Polędwica drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) w ilości 700 kg, 16. Polędwica z indyka (bez dodatku wieprzowiny) w ilości 700 kg, 17. Salceson wieprzowy w ilości 2000 kg, 18. Serdelki drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) w ilości 1500 kg, 19. Skrzydełka drobiowe - schłodzone w ilości 700 kg, 20. Słonina wieprzowa w ilości 500 kg, 21. Smalec w ilości 1800 kg, 22. Szynka drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) w ilości 700 kg, 23. Udko z kurczaka - schłodzone w ilości 2500 kg, 24. Wątroba drobiowa w ilości 1200 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach