Ośrodek Wsparcia Rodziny ogłasza przetarg
- Adres: 41-503 Chorzów, ul. Siemianowicka 58
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 241 15 27 , fax. 32 241 15 27
- Data zamieszczenia: 2012-12-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Wsparcia Rodziny
ul. Siemianowicka 58 58
41-503 Chorzów, woj. śląskie
tel. 32 241 15 27, fax. 32 241 15 27
REGON: 00021016300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.owrchorzow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: wielofunkcyjna placówka opiekuńczo - wychowawcza
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa i wyrobów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i przetworów mięsnych do przygotowywania posiłków dla podopiecznych Ośrodka Wsparcia Rodziny w Chorzowie. Porcje rosołowe drobiowe świeże - 180 kg, mięso wołowe extra b/k świeże - 30 kg, mięso mielone mieszane świeże - 60 kg, mięso gulaszowe wieprzowe świeże - 80 kg, mięso wieprzowe świeże karczek b/k - 40 kg, mięso schab wieprzowy b/k świeży - 50 kg, udka z krczaka świeże - 80 kg, filet z kurczaka świeży - 30 kg, parowka cienka firmowa - 45 kg, kiełbasa śląska 60 kg, kiełbaski wieprzowe wędzone typu Kornetki - 20 kg, krupniok - 30 kg, mortadela - 20 kg, mortadela wędzona 20 kg, metka łososiowa 20 kg, polędwica sopocka 20 kg, szynka gotowana - 20 kg, szynka pieczona - 20 kg, wędlina mielonka w bloku - 25 kg, wędlina szynkowa wieprzowa - 40 kg, frankfuterki - 30 kg, pasztetowa kremowa - 24 kg, boczek wędzony - 20 kg, wątróba drobiowa - 30 kg, kości wieprzowe ze schabu lub karczku - 40 kg, kiełbasa such oławska - 10 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.owrchorzow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Dodano: 2016-07-25 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2016-07-04 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2016-05-25 - Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą mięsa i wędlin na rzecz DPS Dom Kombatanta im. św Rafała Kalinowskiego z siedzibą w Lublińcu, ul. dr. E. Cyrana 10 dla zamówienia o szacunkowej wartości poniżej kwot określonych w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy - Prawo zamówień publicznych.
Dodano: 2016-05-24 - Dostawa różnych produktów spożywczych
Dodano: 2016-05-19 - 4/PN/DEG/AC/2016 - Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku. Postępowanie zostanie przeprowadzone z podziałem na siedemnaście pakietów.
Dodano: 2016-04-07 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wraz z transportem dla potrzeb Wojewódzkiego Ośrodka Lecznictwa Odwykowego i Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego w Gorzycach
Dodano: 2016-01-21 - Sukcesywne dostawy wraz z transportem mięsa i wędlin w 2016r.
Dodano: 2016-01-20 - Dostawy drobiu, wędlin, mięsa oraz podrobów dla OSSW w Kulach oraz Oddziału Zamiejscowego w Sulejowie
Dodano: 2016-01-13 - Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do warsztatów szkolnych Zespołu Szkół Gastronomicznych i Handlowych w Bielsku-Białej.
Dodano: 2015-12-11