Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy ogłasza przetarg
- Adres: 37-710 Żurawica, ul. Różana 9
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 6723740 wew. 361 , fax. 672-37-21
- Data zamieszczenia: 2009-11-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Podkarpacki Szpital Psychiatryczny im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy
ul. Różana 9 9
37-710 Żurawica, woj. podkarpackie
tel. 6723740 wew. 361, fax. 672-37-21
REGON: 00066765500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: szpitalzurawica.republika.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa transportem Dostawcy do magazynu żywnościowego - budynek nr 8 Wojewódzkiego Podkarpackiego Szpitala Psychiatrycznego im. prof. Eugeniusza Brzezickiego w Żurawicy, ul. Różana 9, 37-710 Żurawica mięsa i wędlin wykazanych w Załączniku nr 1 poz. 1 do poz. 24. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1. posiadają uprawnienia do obrotu produktami żywnościowymi lub ich produkcji oraz aktualną decyzję lub zaświadczenie właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii albo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego stwierdzające dopuszczenie Dostawcy do obrotu handlowego mięsem i wędlinami, wystawione lub poświadczone nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, ważne do terminu związania ofertą, 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie, oraz znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 3. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy - Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie się odbywała zgodnie z formułą - spełnia - nie spełnia na podstawie oświadczenia Wykonawcy i dokumentów określonych w Dziale 6.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu Wykonawcy muszą dostarczyć: 1. wypełniony wykaz asortymentowo - ilościowy mięsa i wędlin wykazanych w poz. od 1 do poz. 24. Załącznika Nr 1 - w oryginale, 2. oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust. 1pkt 1- 4 ustawy - Prawo zamówień publicznych (formularz oświadczenia do ewentualnego wykorzystania stanowi załącznik Nr 3 - w oryginale), 3. aktualny Wyciąg z rejestru sądowego, bądź z właściwego Urzędu Miasta lub Gminy (aktualny dokument dopuszczający do obrotu prawnego) wydany nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert, 4. aktualną decyzję lub zaświadczenie właściwego Powiatowego Lekarza Weterynarii albo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego stwierdzające dopuszczenie Dostawcy do obrotu handlowego mięsem i wędlinami, wystawione lub poświadczone nie wcześniej, niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 5. w przypadku, gdyby oferta została podpisana przez inną osobę, niż wskazują na to dokumenty dopuszczające do obrotu prawnego, do oferty należy dołączyć stosowne pełnomocnictwo (pełnomocnictwa) do występowania w imieniu Wykonawcy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: szpitalzurawica.republika.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 15 i Przedszkola nr 18 w Stalowej Woli na potrzeby projektu Przedszkole na dobry start - Rozwój edukacji przedszkolnej w gminie Stalowa Wola Oś Priorytetowa IX, Działanie 9.1 RPO WP 2014-2020
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Dodano: 2016-07-18 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Placówek Oświatowych w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-08 - SPZZOZ.NT.III.382-12/16 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-07 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Głogowie Małopolskim przy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-06-07 - SPZZOZ.NT.III.382-11/16 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Szpitala Powiatowego Nowej Dębie
Dodano: 2016-06-03 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-05-24 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-03-01