Zakład Karny w Rzeszowie ogłasza przetarg
- Adres: 35-322 Rzeszów, ul. Załęska 76
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 8580700 , fax. 0-17 8535420
- Data zamieszczenia: 2016-07-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Rzeszowie
ul. Załęska 76 76
35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 017 8580700, fax. 0-17 8535420
REGON: 00000000590467 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny w Rzeszowie
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Rzeszowie w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i nr 2 do SIWZ - formularze cenowe. Określona w ogłoszeniu i formularzach cenowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Sprzedający dostarczy wszystkie artykuły o wysokim standardzie pod względem jakości, a także wolne od wad materiałowych i prawnych. Gwarantuje także, że artykuły te są dopuszczone do stosowania w Polsce. Dostarczony produkt musi być oznaczony w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania. Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwę producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia. Ponadto dostarczany towar musi spełniać wymogi określone w PN. Powyższe dotyczy towaru paczkowanego oraz dostarczanego - luzem, np. w odpowiednim pojemniku. Każda dostawa towaru powinna być zaopatrzona w świadectwo kontroli jakości HDI - (Handlowy Dokument Identyfikacyjny). Zamówiony towar musi być świeży spełniający wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 8 (projekt umowy) do SIWZ. Pakiet I, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Mięso wołowe gulaszowe II , 15111000-9, kg 2 520; 2. Mięso wieprzowe gulaszowe II a (80% mięsa, 20% tłuszczu), 15113000-3, kg 5 592; 3. Schab bez kości, 15113000-3, kg 1 382; 4. Polędwica sopocka, 15131100-6, kg 552; 5. Salceson włoski, 15131120-2, kg 1 140; 6. Pasztetowa wieprzowa, 15131310-1, kg 2 004; 7. Pieczeń rzymska, 15131120-2, kg 2 628; 8. Parówki wieprzowe cienkie , 15131100-6, kg 1 500; 9. Kiełbasa toruńska, 15131120-2, kg 1 769; 10. Kiełbasa parówkowa, 15131100-6, kg 4 800; 11. Kiełbasa krakowska parzona, 15131120-2, kg 655; 12. Kaszanka, 15131134-3, kg 2 789; 13. Kiełbasa zwyczajna, 15131130-5, kg 3 780; 14. Kiełbasa szynkowa, 15131130-5, kg 636; 15. Luncheon meat prasowany (wędlina), 15131130-5, kg 2 023; 16. Mortadela, 15131130-5, kg 1 205; 17. Szynka gotowana wieprzowa, 15131410-2, kg 547; 18. Mielonka wieprzowa prasowana, 15131130-5, kg 2 390; 19. Golonka konserwowa prasowana, 15131130-5, kg 1 193. Pakiet II, Lp., Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Wątroba z kurczaka, 15112300-9, kg 1 421; 2. Żołądki z kurczaka, 15114000-0, kg 1 260; 3. Ćwiartka z kurczaka (nogi), 15112000-6, kg 9 060; 4. Filet z kurczaka, 15112000-6, kg 3 127; 5. Parówki drobiowe cienkie, 15131135-0, kg 4 858; 6. Szynka drobiowa , 15131135-0, kg 804; 7. Polędwica drobiowa, 15131135-0, kg 703. Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie składa się z dwóch części stanowiących załącznik nr 1 i 2 (formularze cenowe) do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość złożenia jednego lub dwóch załączników przez jednego Wykonawcę z zastrzeżeniem że,Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na daną część zamówienia. Złożenie większej liczby ofert na daną część zamówienia spowoduje odrzucenie wszystkich ofert złożonych przez danego Wykonawcę. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wadium nie wymaga się.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl.
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola nr 15 i Przedszkola nr 18 w Stalowej Woli na potrzeby projektu Przedszkole na dobry start - Rozwój edukacji przedszkolnej w gminie Stalowa Wola Oś Priorytetowa IX, Działanie 9.1 RPO WP 2014-2020
Dodano: 2016-07-26 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej na potrzeby wyżywienia uczniów w Zespole Placówek Oświatowych w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-08 - SPZZOZ.NT.III.382-12/16 Dostawa mięsa i wędlin dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie
Dodano: 2016-07-07 - Sukcesywna dostawa żywności do stołówki szkolnej w Zespole Szkół w Głogowie Małopolskim przy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 1
Dodano: 2016-06-20 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-06-07 - SPZZOZ.NT.III.382-11/16 Dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Szpitala Powiatowego Nowej Dębie
Dodano: 2016-06-03 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-05-24 - Dostawy mięs i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2016-05-09 - Dostawa mięsa i wyrobów z mięsa
Dodano: 2016-03-01 - Dostawa żywności (towaru) przeznaczonego na potrzeby bieżącego żywienia żołnierzy pełniących służbę w jednostkach wojskowych oraz żołnierzy ćwiczących na bazie OSPWL Nowa Dęba, JW. 3533 Sandomierz i CPdMZ Kielce
Dodano: 2016-01-28