Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
  • Data zamieszczenia: 2016-05-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
    38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
    tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
    REGON: 00032108100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin według poniższego zestawienia: 1 mięso wołowe gulaszowe drobne w ilości 300 kg, 2 mięso wieprzowe klasy II A CPV 15113000-3 1000 kg, 3 mięso mielone wieprzowo - wołowe (skład 50/50) bez dodatków w ilości 1000 kg, 4 kiełbasa zwyczajna w ilości 2000 kg, 5 kiełbasa biała w ilości 2300 kg, 6 lencz prasowany w ilości 1800 kg, 7 parówki śniadaniowe cienkie w ilości 2000 kg, 8 mortadela w ilości 1900 kg, 9 pieczeń rzymska w ilości 2400 kg, 10 schab wieprzowy bez kości (bez warkocza) w ilości 250 kg, 11 wątroba wołowa w ilości 300 kg, 12 kaszanka w ilości 900 kg, 13 serdelki drobiowe w ilości 400 kg, 14 polędwica drobiowa w ilości 300 kg, 15 szynka drobiowa w ilości 300 kg, 16 mielonka z indyka w ilości 350 kg, 17 pieczeń drobiowa w ilości 300 kg, 18 skrzydełka z kurczaka w ilości 400 kg, 19 udka z kurczaka w ilości 1500 kg, 20 pasztetowa w ilości 1000 kg, 21 salceson włoski w ilości 2100 kg, 22 szynka konserwowa wieprzowa parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce foliowej w ilości 300 kg, 23 podgardle wędzone w ilości 600 kg, 24 boczek wędzony, parzony bez kości w ilości 500 kg, 25 serca drobiowe w ilości 600 kg, 26 piersi drobiowe w ilości 150 kg, 27 hamburger (stek drobiowo - wieprzowy) smażony, schłodzony w ilości 1100 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach