Przetargi.pl
dostawa mięsa i wędlin

Zakład Karny w Uhercach Mineralnych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-623 Uherce Mineralne,
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 013 4618346 , fax. 013 4618400
  • Data zamieszczenia: 2011-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Uhercach Mineralnych
    38-623 Uherce Mineralne, woj. podkarpackie
    tel. 013 4618346, fax. 013 4618400
    REGON: 00032108100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i wędlin
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa i wędlin według poniższego zestawienia: 1. mięso wołowe gulaszowe drobne w ilości 300 kg, 2. mięso wieprzowe klasy II A 2200 kg, 3. mięso mielone wieprzowo - wołowe (skład 50/50) bez dodatków w ilości 700 kg, 4. kiełbasa śląska w ilości 200 kg, 5. kiełbasa zwyczajna w ilości 2000 kg, 6. kiełbasa biała w ilości 800 kg, 7. lencz prasowany w ilości 2000 kg, 8. parówki śniadaniowe cienkie w ilości 2000 kg, 9. mortadela w ilości 2000 kg, 10. pieczeń rzymska w ilości 1300 kg, 11. Schab wieprzowy bez kości (bez warkocza) w ilości 400 kg, 12. wątroba wołowa w ilości 600 kg, 13. serca wołowe w ilości 800 kg, 14. kaszanka w ilości 800 kg, 15. serdelki drobiowe w ilości 400 kg, 16. polędwica drobiowa w ilości 250 kg, 17. szynka drobiowa w ilości 250 kg, 18. mielonka z indyka w ilości 250 kg, 19. pieczeń drobiowa w ilości 250 kg, 20. Skrzydełka z kurczaka w ilości 150 kg, 21. udka z kurczaka 1000 w ilości kg, 22. porcja rosołowa drobiowa w ilości 1000 kg, 23. pasztetowa w ilości 500 kg, 24. słonina w ilości 700 kg, 25. salceson włoski w ilości 800 kg, 26. salceson wiejski czosnkowy w ilości 800 kg, 27. szynka konserwowa wieprzowa parzona, grubo rozdrobniona, w osłonce foliowej w ilości 50 kg, 28. podgardle wędzone w ilości 700 kg, 29. boczek wędzony, parzony bez kości w ilości 250 kg, 30. żołądki drobiowe w ilości 700 kg, 31. serca drobiowe w ilości 500 kg, 32. piersi drobiowe w ilości 200 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl.
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach