Samodzielny Publiczny Zakład Leczniczo-Opiekuńczy ogłasza przetarg
- Adres: 87-721 Raciążek, ul. Przedmiejska
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 831 000 , fax. 542 831 003
- Data zamieszczenia: 2020-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Leczniczo-Opiekuńczy
ul. Przedmiejska 1
87-721 Raciążek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 831 000, fax. 542 831 003
REGON: 91086186400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzlo-raciazek.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i podrobów oraz przetworów mięsnych dla potrzeb Samodzielnego Publicznego Zakładu Leczniczo – Opiekuńczego w Raciążku - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: dostawa mięsa i podrobów oraz przetworów mięsnych dla potrzeb SP ZLO w Raciążku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Załącznikach: nr 2a, 2b, 2c do SIWZ. 2. Wielkość zamówienia- zamówienie o wartości mniejszej niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art.11 ust.8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. – Prawo zamówień publicznych (t. j. Dz. U. z 2019 , poz.1843 ze zm.). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu o którym mowa w pkt. III.4 składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu. 2.Zobowiązanie podmiotów, na których zdolnościach zawodowych, sytuacji finansowej lub ekonomicznej wykonawca polega do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia. 3.Pełnomocnictwo udzielone przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. 4.W przypadku składania oferty wspólnej przez kilka podmiotów każdy z Wykonawców składających ofertę wspólną zobowiązany jest złożyć: a) Komplet dotyczących go dokumentów wymienionych rozdz. VI.I pkt. 1 i 2 b) Oświadczenie o przynależności bądź braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art.24 ust.1 pkt. 24. 5. Oświadczenia składane przez Wykonawcę i inne podmioty, na zdolnościach lub sytuacji, których polega Wykonawca na zasadach określonych w art. 22a ustawy PZP oraz przez podwykonawców, składane są w oryginale.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dodano: 2021-01-13Realizacja imiennych talonów na artykuły mięsne i wędliny dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 15 stycznia 2021 r. do dnia 31 grudnia 2021 r.
- Dodano: 2021-01-08Dostawa mięsa i podrobów oraz przetworów mięsnych dla potrzeb SPZLO w Raciążku
- Dodano: 2020-12-22Realizacja imiennych talonów na artykuły mięsne i wędliny dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Grudziądzu w okresie od dnia 7 stycznia 2021 r. do dnia 31 grudnia 2021 r.
- Dodano: 2020-12-17Dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz mięsa i wędlin wieprzowych
- Dodano: 2020-12-15Dostawy mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Gołuszycach
- Dodano: 2020-12-03"Dostawa mięsa i wędlin dla stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 4 na Osiedlu Łokietka 15 w Nakle nad Notecią"
- Dodano: 2020-12-01SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH
- Dodano: 2020-11-06Dostawy mięsa, wędlin i podrobów wieprzowych oraz drobiu, wędlin i podrobów drobiowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu
- Dodano: 2020-10-16Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
- Dodano: 2020-09-15Zakup i dostawa artykułów żywnościowych - nabiał, mięso i wędliny, owoce i warzywa, artykuły spożywcze w okresie październik-grudzień 2020