Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej ogłasza przetarg
- Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Jana III Sobieskiego 277
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 6765 621 , fax. 58 6765787
- Data zamieszczenia: 2013-05-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej
ul. Jana III Sobieskiego 277 277
84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
tel. 58 6765 621, fax. 58 6765787
REGON: 22048345900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: OBRONA NARODOWA
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO,WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i szacunkowe ilości opisano w załączniku nr 2 i nr 5 do SIWZ. Miejsca dostaw: garnizon Gdynia: Jednostka Wojskowa 4651 Gdynia Babie Doły, ul. Zielona garnizon Siemirowice: Jednostka Wojskowa 4653 Siemirowice, 84-312 Cewice Dostawa loco magazyn Odbiorcy na terenie kraju na koszt Wykonawcy wg wykazu przydziału środków spożywczych dla Odbiorców. Częstotliwość dostaw: 3 x w tygodniu do każdego odbiorcy w godzinach 7.30 - 12.00. Określone ilości przedmiotu zamówienia są ilościami szacunkowymi. Zamawiający będzie dokonywał zakupu do wyczerpania wartości umowy, określonej zgodnie z ofertą Wykonawcy. W przypadku gdy zakupiona ilość w ramach posiadanych środków będzie mniejsza niż wskazana szacunkowa ilość przedmiotu zamówienia, Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia w stosunku do Zamawiającego. Jednocześnie Zamawiający oświadcza, że minimalna gwarantowana realizacja umowy wyniesie nie mniej niż 70% wartości udzielonego zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mw.mil.pl;www.cwtid.mw.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz drobiu i wędlin drobiowych dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku
Dodano: 2015-12-02 - Dostawa mięsa dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku.
Dodano: 2015-06-05 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2015-01-09 - Dostawa mięsa czerwonego i wędlin dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku.
Dodano: 2014-11-26 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego dla Jednostki Wojskowej 1128 Malbork
Dodano: 2013-11-04 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2013-05-09 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 pakiety w 2013 roku..
Dodano: 2012-11-20 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 pakiety w 2013 roku.
Dodano: 2012-11-07