Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej ogłasza przetarg
- Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Jana III Sobieskiego 277
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 6765555 , fax. 58 6765787
- Data zamieszczenia: 2012-11-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Wsparcia Teleinformatycznego i Dowodzenia Marynarki Wojennej
ul. Jana III Sobieskiego 277 277
84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
tel. 58 6765555, fax. 58 6765787
REGON: 22048345900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: cwtid.przetargi@mw.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Obrona Narodowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 pakiety w 2013 roku. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 pakiety w 2013 roku. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: 1.Zamawiający ustala wadium na całość przedmiotu zamówienia w wysokości 9 000,00 zł (słownie: dziewięć tysięcy 00/100) przy czym dla poszczególnych części, wymienionych w ofercie (zał. nr 1 do SIWZ) wadium wynosi odpowiednio: pakiet 1 - 3000,00 zł; pakiet 2 - 3000,00 zł; pakiet 3 - 3000,00 zł. 2.Wadium musi zostać wniesione przed terminem składania ofert w formie określonej w art. 45 ust. 6 ustawy Prawo zamówień publicznych. 3.W przypadku wnoszenia wadium w pieniądzu, ustaloną kwotę należy wpłacić przelewem na rachunek Zamawiającego, nr konta bankowego 84 1010 1140 0182 0713 9120 0000. Brak wadium na w/w koncie do dnia i godziny składania ofert spowoduje odrzucenie oferty. 4.W przypadku wnoszenia wadium w pozostałych dopuszczalnych formach, wymagane jest złożenie oryginalnego dokumentu gwarancji/poręczenia. Oryginał gwarancji/poręczenia powinien być umieszczony w ofercie w sposób umożliwiający jego zwrot zgodnie z ustawą. Dokument wadium wniesionego w formie gwarancji/poręczenia powinien zawierać klauzulę o gwarantowaniu wypłaty należności w sposób nieodwołalny, bezwarunkowy i na pierwsze pisemne żądanie Zamawiającego. Wadium takie powinno obejmować cały okres związania ofertą, poczynając od daty składania ofert. 5.Wadium zostanie zatrzymane w przypadkach określonych art. 46 ust. 4a i 5 oraz zwrócone w przypadkach określonych w art. 46 ust 1÷4 ustawy Prawo zamówień publicznych.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: cwtid.przetargi@mw.mil.pl,mw.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz drobiu i wędlin drobiowych dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku
Dodano: 2015-12-02 - Dostawa mięsa dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku.
Dodano: 2015-06-05 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2015-01-09 - Dostawa mięsa czerwonego i wędlin dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku.
Dodano: 2014-11-26 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego dla Jednostki Wojskowej 1128 Malbork
Dodano: 2013-11-04 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO,WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2013-05-24 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2013-05-09 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 pakiety w 2013 roku..
Dodano: 2012-11-20