18 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 84-200 Wejherowo, ul. Jana III Sobieskiego 277
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 676 56 21 , fax. 58 676 57 87
- Data zamieszczenia: 2015-01-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 18 Wojskowy Oddział Gospodarczy
ul. Jana III Sobieskiego 277 277
84-200 Wejherowo, woj. pomorskie
tel. 58 676 56 21, fax. 58 676 57 87
REGON: 22210650200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.18wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Obrona Narodowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 części: Cześć I-dostawa dla 18. Wojskowego Oddziału Gospodarczego, ul. Sobieskiego 277, 84-200 Wejherowo. Cześć II-dostawa dla Jednostki Wojskowej 4651 Gdynia Babie Doły, ul. Zielona. Część III-dostawa dla Jednostki Wojskowej 4653 Siemirowice, 84-312 Cewice. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i szacunkowe ilości opisano w załączniku nr 2 i 5 do SIWZ Dostawa loco magazyn Odbiorcy na terenie kraju na koszt Wykonawcy wg wykazu przydziału środków spożywczych dla Odbiorców. Częstotliwość dostaw: 3 x w tygodniu (wtorek, środa, piątek) do każdego odbiorcy w godzinach 08.00 - 10.00 ZAMAWIAJĄCY PRZEWIDUJE MOŻLIWOŚĆ SKORZYSTANIA Z PRAWA OPCJI w postaci zwiększenia ilości zamawianego towaru. Maksymalne ilości zamówienia w ramach opcji określa rubryka łączna ilość zamówienia formularza cenowego (odpowiednio dla każdego pakietu zamówienia ). Rubryka ilość podstawowa zawiera ilości które Zamawiający będzie realizował na pewno. Ceny jednostkowe towarów dostarczanych w ramach opcji będą tożsame z cenami realizacji dostawy w ramach zamówienia podstawowego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151111000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.18wog.wp.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego oraz drobiu i wędlin drobiowych dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku
Dodano: 2015-12-02 - Dostawa mięsa dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku.
Dodano: 2015-06-05 - Dostawa mięsa czerwonego i wędlin dla Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku.
Dodano: 2014-11-26 - Dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego dla Jednostki Wojskowej 1128 Malbork
Dodano: 2013-11-04 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO,WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2013-05-24 - DOSTAWA MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, KONSERW MIĘSNYCH I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2013-05-09 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 pakiety w 2013 roku..
Dodano: 2012-11-20 - Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawa mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, konserw mięsnych oraz tłuszczy zwierzęcych w podziale na 3 pakiety w 2013 roku.
Dodano: 2012-11-07