Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych

Zakład Opiekuńczo-Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek ogłasza przetarg

  • Adres: 31-502 Kraków, ul. Kołłątaja 7
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 4213902 , fax. 012 4213902
  • Data zamieszczenia: 2009-11-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Opiekuńczo-Leczniczy prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Felicjanek
    ul. Kołłątaja 7 7
    31-502 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 4213902, fax. 012 4213902
    REGON: 00389160800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zolfelicjanki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Budyń malinowy 60 - 80 g typu Winiary kg 10; Budyń śmietankowy 60 - 80 g typu Winiary kg 10; Budyń waniliowy 60 - 80 g typu Winiary kg 12; Budyń wiśniowy 60 - 80 g typu Winiary kg 10; Budyń czekoladowy 60 - 80 g typu Winiary kg 10; Przyprawa do zup typu Ziarenka smaku 100 g- 200 g kg 5; Chrzan 180 g - 300 g kg 45; Cukier 1 kg kg 1500; Cukier puder 0,5 kg - 1 kg kg 30; Cynamon 15 - 30 g kg 1,5; Cukier waniliowy 16 g - 37 g kg 8; Czosnek granulowany 20 g - 100 g kg 2; Dżem malinowyy 300 - 500 g typu Łowicz kg 20; Dżem leśny 300 - 500 g typu Łowicz kg 20; Dżem brzoskwiniowy 300 - 500 g typu Łowicz kg 15; Dżem truskawkowy 300 - 500 g typu Łowicz kg 20; Dżem wiśniowy 300 - 500 g typu Łowicz kg 20; Dżem z czarnej porzeczki 300 - 500 g typu Łowicz kg 15; Galaretka agrestowa 70 - 90 g typu Winiary kg 1,8; Galaretka brzoskwiniowa 70 - 90 g typu Winiary kg 1,8; Galaretka pomarańczowa 70 - 90 g typu Winiary kg 1,8; Galaretka truskawkowa 70 - 90 g typu Winiary kg 1,8; Galaretka wiśniowa 70 - 90 g typu Winiary kg 1,8; Groszek konserwowy 350 - 400 g kg 40; Herbata - granulowana 30 - 100 g kg 80; Jarzynka typu Kucharek 1 kg kg 15; Kakao 100 - 200 g kg 4; Kasza gryczana 1 kg kg 50; Kasza manna 1 kg kg 700; Kasza jęczmienna 1 kg kg 80; Kawa zbożowa typu Inka 150 - 250 g kg 135; Kisiel cytrynowy 77 - 90 g typu Winiary kg 10; Kisiel malinowy 77 - 90 g typu Winiary kg 15; Kisiel morelowy 77 - 90 g typu Winiary kg 15; Kisiel truskawkowy 77 - 90 g typu Winiary kg 20; Kisiel wiśniowy 77 - 90 g typu Winiary kg 15; Koncentrat pomidorowy 30proc. 0,9 l - 1 l nie gorszy niż Pudliszki szt 50; Koncentrat pomidorowy 30proc. 380 - 400 gl nie gorszy niż Pudliszki szt 100; Kons. rybne-filety z makreli w oleju 170-200 g kg 30; Kons. rybna-filety z makreli w pomidorach 170 - 200 g kg 30; Konserwa rybna szprotki w pomidorach 170 - 200 g kg 7; Konserwa rybna szprotki w oleju 170 - 200 g kg 7; Szczaw konserwowy 300 - 500 g kg 11; Przecier ogórkowy 300 - 500 g kg 5; Kukurydza konserwowa 400 g - 900 g kg 12; Kwasek cytrynowy 50 - 100 g kg 8; Kminek 15 - 30 g. kg 1; Liść laurowy 10 - 20 g kg 1; Majeranek 10 - 20 g kg 1; Majonez 250 - 700 g kg 30; Mak 250 - 500 g kg 5; Marmolada wieloowocowa 1000 - 1100 g kg 77; Mąka pszenna tortowa 1 kg kg 850; Mąka ziemniaczana 1 kg kg 100; Miód wielokwiatowy 300 - 500 g kg 15; Miód sztuczny 300 - 500 g kg 4; Musztarda stołowa 180 - 200 g kg 30; Makaron łazanki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki kg 20; Makaron cienkie nitki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki kg 30; Makaron muszelki czterojajeczny 250g nie gorszy niż Czanecki kg 60; Makaron gwiazdki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki kg 60; Makaron wstążki czterojajeczny pakowany po 250g nie gorszy niż Czanecki kg 350; Olej uniwersalny 0,9 l - 1 l l 320; Papryka mielona słodka 20 - 50 g kg 4; Pieprz mielony 20 - 50 g kg 3; Płatki kukurydziane 250 - 500 g typu Cornflakes kg 65; Płatki jęczmienne błyskawiczne 0,5 - 1 kg kg 20; Płatki owsiane 0,5 kg - 1 kg kg 60; Powidło śliwkowe 250 - 300 g kg 60; Proszek do pieczenia 30- 36 g kg 2,5; Przyprawa do zup w płynie 0,9 l - 1l l 40; Rodzynki 100 g - 200 g kg 5; Ryż 1 kg kg 250; Sok malinowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola szt 50; Sok malinowo-cytrynowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola szt 50; Sok wiśniowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola szt 50; Sok truskawkowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola szt 50; Sok pomarańczowy 430 ml - 1000 ml. Typu Paola szt 50; Sos sałatkowy - włoski 9 g kg 1; Sól 1kg kg 300; Śliwki suszone 0,5 - 1 kg kg 2; Gruszki suszone 0,5 - 1 kg kg 2; Grzyby suszone 0,5 - 1 kg kg 2; Jabłka suszone 0,5 kg - 1 kg kg 2; Fasola Jaś 0,5 kg kg 35; Groch łuskany 0,5 kg kg 20; Ziele angielskie 20 g - 30 g kg 2; Żelatyna 40 - 50 g kg 5; Żurek zbożowy w płynie 0,5 l szt 100; Gorczyca 20 - 50 g kg 1; Oregano 20 -50 g kg 1,5; Ocet spirytusowy butelka plastikowa 10proc, 0,5 l l 20; Zioła prowansalskie 20 g - 50 g kg 0,7;
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Posiadają uprawnienia do wykonania prac objętych zamówieniem, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie i dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie Wykonawcy- wypełnione i podpisane odpowiednio przez osoby uprawnione do reprezentowania Wykonawcy wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2 do SIWZ Aktualny odpis z właściwego rejestru, albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Forma dokumentów. Wszystkie dokumenty musza być przedstawione w formie oryginału lub kopii poświadczonej przez wykonawcę (poświadczenie za zgodność z oryginałem, musi być dokonane przez osoby upoważnione do reprezentowania wykonawcy). Gdy kserokopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwość co do jej prawidłowości, zamawiający może zarządzić przedstawienie oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zolfelicjanki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach