Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu, ul. Kazimierza Pułaskiego 3

Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II ogłasza przetarg

  • Adres: 45-048 Opole, ul. gen. K. Pułaskiego 3
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 77 4542286, 774021888 , fax. 774021887
  • Data zamieszczenia: 2013-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr II
    ul. gen. K. Pułaskiego 3 3
    45-048 Opole, woj. opolskie
    tel. 77 4542286, 774021888, fax. 774021887
    REGON: 16034709900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lo2.opole.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła prowadzona przez organ administracji samorządowej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących Nr II w Opolu, ul. Kazimierza Pułaskiego 3
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w formularzu ofertowym dołączonym do specyfikacji istotnych warunków zamówienia w okresie 02.01-31.12.2014r. - za wyjątkiem ferii i wakacji. Wymagania ogólne wobec dostarczanych artykułów: wysoka jakość organoleptyczna (wygląd, smak, zapach) i odżywcza, termin ważności upływający nie wcześniej niż 5 dni po dacie dostawy, nieuszkodzone opakowania jednostkowe. Miejscem dostawy jest magazyn stołówki Zamawiającego. Dostawy odbywać się będą sukcesywnie w czasie trwania umowy na podstawie telefonicznej informacji (potwierdzonej faksem na życzenie Wykonawcy) przekazywanej każdorazowo przez upoważnionego pracownika Zamawiającego. Dowóz towaru będzie się odbywał transportem Wykonawcy i na jego koszt. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na dostawę: 1. pakiet nr 1 - mięso wieprzowe, wędliny, podroby (maa łączna 5405 kg) 2. pakiet nr 2 - nabiał (w tym margaryna 450 kg, mleko 375 l, ser twarogowy 520 kg...) 3. pakiet nr 3 - trwałe art. spożywcze (w tym np. cukier 1130 kg, mąka wrocławska 1460 kg, olej roślinny 618 l) 4. pakiet nr 4 mrożonki (kostki rybne, owoce, warzywa o łącznej masie 2075 kg) 5. mięso drobiowe (2900 kg) i jaja kurze (11640 szt.)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lo2.opole.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach