Szkoła Podstawowa Nr 51 im. Jana Pawła II ogłasza przetarg
- Adres: 54-018 Wrocław, ul. Krępicka 50
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 71 349 38 26, 349 38 30 , fax. 71 349 38 18, 349 38 26
- Data zamieszczenia: 2015-06-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 51 im. Jana Pawła II
ul. Krępicka 50 50
54-018 Wrocław, woj. dolnośląskie
tel. 71 349 38 26, 349 38 30, fax. 71 349 38 18, 349 38 26
REGON: 00069321000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp51.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka oświatowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 51 we Wrocławiu. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej Nr 51 im. Jana Pawła II. CPV 55.52.31.00-3, 55.52.40.00-9, 55.32.00.00-9, 55.32.10.00-6, 55.32.20.00-3, 55.52.00.00-1, 55.52.12.00-0. 2. Dzieci szkolne: wiek dzieci od 5 lat do 13 lat. 1. w okresie od 01.09.2015 r. do 30.12.2016 r. (z wyjątkiem dni wolnych od zajęć). 2. ilość dzieci, objętych żywieniem - max 300 dzieci, 3. rodzaje posiłków: obiad składający się z zupy i II dania oraz kompotu. 4. Termin wykonania zamówienia: 2. od dnia od 01.09.2015 r. do 30.12.2016 r (z wyjątkiem dni wolnych od zajęć), 3. godziny wydawania posiłków dla dzieci szkolnych- obiad pomiędzy godzinami 11:30-14:00, 4. dopuszcza się zmiany przez zamawiającego godzin wydawania posiłków w terminie 7 dni przed dniem wprowadzenia zmian. 5. Miejsce realizacji zamówienia: Zamawiający na czas realizacji zadania polegającego na wydawaniu posiłków udostępnia kuchnię znajdującą się na terenie Szkoły Podstawowej Nr 51 ul. Krępicka 50 - kasze, makarony, ziemniaki i kompoty winne być gotowane na miejscu w kuchni Zamawiającego, - posiłki wykonawca dostarczać będzie własnym transportem, w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury oraz jakości przewożonych potraw oraz posiadające dopuszczenie przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego. Minimalna temperatura zupy winna wynosić 75oC, drugiego dania 65oC, a maksymalna temperatura produktów zimnych (surówki) 15oC, - posiłki winny być przewożone pojazdem przystosowanym do przewozu posiłków dopuszczonym przez Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555231003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca jest zobowiązany do wniesienia wadium w wysokości: 10 000,00 zł (dziesięć tysięcy złotych ) w formie zgodnej z art. 45 ust. 6 ustawy PZP.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie zawodowe
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp51.edu.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie dwudaniowych obiadów dla uczniów szkół podstawowych i gimnazjum oraz osób dorosłych objętych wsparciem Ośrodka Pomocy Społecznej w Lądku-Zdroju
Dodano: 2016-07-27 - Postępowanie w trybie przetargu nieograniczonego na przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 20 im. Orła Białego w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-22 - Dostarczenie, przygotowanie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 9 we Wrocławiu.
Dodano: 2016-07-18 - Dożywianie uczniów Zespołu Szkół Licealno-Gimnazjalnych w Mirsku, Szkoły Podstawowej w Giebułtowie, Szkoły Podstawowej w Krobicy, Szkoły Podstawowej w Rębiszowie, uczniów i wychowanków Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Mirsku
Dodano: 2016-07-12 - Prowadzenie stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 1 im. Bolesława Chrobrego w Kamieńcu Ząbkowickim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności wraz z dzierżawą pomieszczeń i wyposażenia kuchni
Dodano: 2016-07-06 - Przygotowanie, dostarczenie i podawanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 91 we Wrocławiu.
Dodano: 2016-07-05 - PROWADZENIE STOŁÓWKI W PRZEDSZKOLU NR 2 W BYSTRZYCY KŁODZKIEJ W ROKU SZKOLNYM 2016/2017
Dodano: 2016-06-29 - Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-27 - WYBÓR WYKONAWCY USŁUG RESTAURACYJNYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 4 WROCŁAWIU
Dodano: 2016-06-20 - WYBÓR WYKONAWCY USŁUG RESTAURACYJNYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 15 WE WROCŁAWIU
Dodano: 2016-06-07