Starostwo Powiatowe ogłasza przetarg
- Adres: 63-600 Kępno, ul. Kościuszki 5
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 062 7828900 , fax. 062 7828901
- Data zamieszczenia: 2013-11-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Starostwo Powiatowe
ul. Kościuszki 5 5
63-600 Kępno, woj. wielkopolskie
tel. 062 7828900, fax. 062 7828901
REGON: 25085772900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatkepno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Catering w ramach projektu Zmodernizowany system doskonalenia nauczycieli i wspomagania szkół w Powiecie Kępińskim współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na sukcesywnym dostarczaniu posiłków w okresie trwania zawartej umowy do szkół i przedszkoli zlokalizowanych na terenie Powiatu Kępińskiego. 2.Przedmiot zamówienia podzielony zostaje na następujące części: a Zadanie 1 - Catering dla nauczycieli ze szkół/przedszkoli z terenu Powiatu Kępińskiego b Zadanie 2 Catering dla uczestników szkoleń sieci współpracy i samokształcenia 1. Zadanie Nr 1: Catering dla nauczycieli ze szkół/przedszkoli z terenu Powiatu Kępińskiego 1 W ramach tej części zamówienia, Zamawiający przewiduje realizację usługi cateringu polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu w miejsca wskazane przez Zamawiającego posiłków typu A w maksymalnej ilości 7400 szt. 2 Z uwagi na możliwą zmianę liczby uczestników Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia zakładanej ilości posiłków w wysokości do 30 %. 3 W ramach tej części zamówienia, Zamawiający zakłada realizację 296 dostaw posiłków typu A po 8 dostaw do każdej instytucji wymienionej w rozdziale pkt. VI Uwaga! Wskazana ilość dostaw jest wielkością prognozowaną i może się nieznacznie różnić od faktycznej co Wykonawca musi uwzględnić w ofercie. 2. Zadanie Nr 2: Catering dla uczestników szkoleń sieci współpracy i samokształcenia; 1 W ramach tej części zamówienia, Zamawiający przewiduje realizację dostawy w miejsca wskazane przez Zamawiającego posiłków typu A w maksymalnej ilości 250 szt. oraz posiłków typu B w maksymalnej ilości 10 szt. 2 Z uwagi na możliwą zmianę liczby uczestników Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia zakładanej ilości posiłków w wysokości do 30 % w ramach każdego typu. 3 W ramach tej części zamówienia, Zamawiający zakłada realizację 10 dostaw. Uwaga! Wskazana ilość dostaw jest wielkością prognozowaną i może się nieznacznie różnić od faktycznej co Wykonawca musi uwzględnić w ofercie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatkepno.pl,
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług gastronomicznych - catering w zakresie przygotowania i przywozu całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych
Dodano: 2016-07-21 - ZZP-2380-64/2016 Świadczenie usług gastronomicznych dla osób zatrzymanych i przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, na terenie woj. wielkopolskiego
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków w formie suchych prowiantów oraz ciepłych posiłków dla policjantów biorących udział w akcjach ochrony porządku publicznego
Dodano: 2016-07-13 - Świadczenie usług żywienia dzieci i młodzieży
Dodano: 2016-06-08 - Przetarg na żywienie zbiorowe Szpitala
Dodano: 2016-06-08 - ZZP-2380-26/2016 Usługi gastronomiczne w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych, przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych podczas realizacji Kursów dla lekarzy uczestniczących w procesie kształcenia specjalizacyjnego na potrzeby projektu pn. Rozwój kształcenia specjalizacyjnego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 - 2020
Dodano: 2016-04-07 - Przetarg nieograniczony na świadczenie usług przygotowania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny - Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
Dodano: 2016-03-24 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-03-16 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-02-23