Przetargi.pl
Całodobowe żywienie pacjentów oraz posiłki profilaktyczne dla USK im. WAM-CSW w formie cateringu

SPZOZ Uniwersytecki Szpital Kliniczny im. WAM Uniwersytetu Medycznego w Łodzi - Centralny Szpital Weteranów ogłasza przetarg

  • Adres: 90-549 Łódź, ul. Żeromskiego
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 42 6393452, 6393458 , fax. 426 393 452
  • Data zamieszczenia: 2020-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SPZOZ Uniwersytecki Szpital Kliniczny im. WAM Uniwersytetu Medycznego w Łodzi - Centralny Szpital Weteranów
    ul. Żeromskiego 113
    90-549 Łódź, woj. łódzkie
    tel. 42 6393452, 6393458, fax. 426 393 452
    REGON: 47120816400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://212.51.198.196/?page_id=243

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Całodobowe żywienie pacjentów oraz posiłki profilaktyczne dla USK im. WAM-CSW w formie cateringu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: całodobowe żywienie pacjentów oraz posiłki profilaktyczne dla USK im. WAM-CSW w formie cateringu, zgodnie z rodzajem asortymentu i ilościami określonymi w formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 2 do Ogłoszenia i zgodnie z „Formularzem Oferty”, stanowiącym załącznik nr 1 do Ogłoszenia- zamówienie podzielone na 3 części (pakiety).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55320000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Oferta powinna być zabezpieczona wadium w wysokości: 62 725,00 złotych, słownie: sześćdziesiąt dwa tysiące siedemset dwadzieścia pięć zł 00/100 (dotyczy wszystkich pakietów). Wadium należy wnieść w wysokości uzależnionej od części zamówienia, tj.: Nr Pakietu: Wadium w PLN: 1 33 347,00 2 12 918,00 3 16 460,00 W przypadku składania oferty na kilka pakietów należy wnieść wadium w kwocie równej sumie kwot właściwych dla poszczególnych części zamówienia.
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca zobowiązany jest posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, w szczególności koncesji, zezwolenia, licencji lub dokumenty potwierdzające, że Wykonawca jest wpisany do jednego z rejestrów zawodowych lub handlowych, prowadzonych w państwie członkowskim Unii Europejskiej, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Wykonawca zobowiązany jest posiadać aktualną decyzję właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego, wydaną na podstawie przepisów ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2020 poz. 2021 - j.t ze zm.), stwierdzającej, że zakład (kuchnia), w którym będą przygotowywane posiłki dla Zamawiającego spełnia konieczne wymagania niezbędne do zapewnienia higieny i właściwej jakości zdrowotnej w zakresie produkcji posiłków oraz usług polegających na produkcji posiłków dla odbiorców z zewnątrz, zezwalającej na prowadzenie działalności w zakresie objętym przedmiotem zamówienia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na ofertę składają się następujące dokumenty: 1 „Formularz Oferty” przygotowany zgodnie ze wzorem podanym w Załączniku nr 1 do Ogłoszenia (zawierający m.in. oświadczenie o zaakceptowaniu dodatkowych zobowiązania określone w rozdziale VIII Ogłoszenia) wraz z następującymi załącznikami stanowiącymi integralną część Formularza oferty: 1.1 podpisany załącznik nr a) do Formularza Oferty „Opis przedmiotu zamówienia”, 1.2 podpisany załącznik nr b) do Formularza Oferty „Opis diet oraz wymagane minimalne normy gramowe wyżywienia”, 1.3 podpisany załącznik nr c) do Formularza Oferty „Plan higieny kuchenek oddziałowych” , 2 „Formularz Cenowy” przygotowany zgodnie ze wzorem podanym w Załączniku nr 2 do Ogłoszenia, 3 Jednolity Europejski Dokument Zamówienia przygotowany zgodnie ze wzorem podanym w Załączniku nr 10 do Ogłoszenia 4 Dokumenty wymienione w rozdziale VI "Ogłoszenia". 5 Dowód wniesienia wadium. 6 Pełnomocnictwo do podpisania oferty, oświadczeń i dokumentów składających się na ofertę, o ile upoważnienie to nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty 7 W przypadku oferty składanej przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia (np. konsorcjum), do oferty powinno zostać załączone pełnomocnictwo dla Osoby Uprawnionej do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach