Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" ogłasza przetarg
- Adres: 77-330 Czarne, ul. Pomorska 1
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 59 833 36 79 , fax. 59 833 24 30
- Data zamieszczenia: 2014-05-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA"
ul. Pomorska 1 1
77-330 Czarne, woj. pomorskie
tel. 59 833 36 79, fax. 59 833 24 30
REGON: 22115305000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pigbzamowieniapubliczne.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZP/63/CZB/2014 DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH DO KUCHNI, KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Smalec z mięsem 108g (alupak) szt. 2000 2. Smalec z cebulą 108g (alupak) szt. 2000 3. Pasztet z drobiem 130g (alupak) szt. 24000 4. Szynka familijna z indyka 320g (alupak) szt. 500 5. Tuszonka wiejska 320 g (alupak) szt. 200 6. Gulasz angielski 300g (alupak) szt. 1000 7. Konserwa boczkowa farmerska 300g (alupak) szt. 800 8. Konserwa golonkowa 300g (alupak) szt. 500 9. Konserwa turystyczna 300g (alupak) szt. 21000 10. Konserwa turystyczna 130g (alupak) szt 10000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pigbzamowieniapubliczne.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa konserw do kantyn i stołówek Zamawiającego.
Dodano: 2014-02-26 - Dostawa konserw do kantyn i stołówek Zamawiającego
Dodano: 2014-02-12 - Przetarg nieograniczony na dostawę konserw, przetworów rybnych i ryb mrożonych.
Dodano: 2013-11-22 - RZP-14/13 dostawy konserw mięsnych wieprzowych, konserw mięsnych drobiowych, pasztetów drobiowych, konserw rybnych, przetworów owocowych (zaprawy kompotowej)
Dodano: 2013-10-24 - Dostawa konserw mięsnych dla Aresztu Śledczego w Chojnicach
Dodano: 2013-10-18 - Dostawa wędlin i innych artykułów spożywczych
Dodano: 2012-12-07 - Bezgotówkowa dostawa mięsa i produktów mięsnych na potrzeby OSiW w Człuchowie, ROSZM, uczestników projektu Czas na Nas. Niepełnosprawni na rynku pracy w Człuchowie w 2012 r. współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach POKL w 2012 r.
Dodano: 2012-04-27 - Dostawa żywności
Dodano: 2012-03-21 - Dostawa artykułów spożywczych - 9/2011
Dodano: 2011-02-14 - RZP - 7/10 dostawy artykułów spożywczych.
Dodano: 2010-11-26