Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Janusza Korczaka w Słupsku ogłasza przetarg
- Adres: 76-200 Słupsk, ul. Profesora Lotha 26
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 059 8428471 w.436 , fax. 059 8428471 w.436
- Data zamieszczenia: 2011-02-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. Janusza Korczaka w Słupsku
ul. Profesora Lotha 26 26
76-200 Słupsk, woj. pomorskie
tel. 059 8428471 w.436, fax. 059 8428471 w.436
REGON: 77090151100000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.slupsk.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych - 9/2011 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych (konserwy, herbata, sól, cukier, soki, jaja, warzywa, ziemniaki) w asortymencie i ilościach wyszczególnionych w Załączniku nr 2 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151310005
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga zabezpieczenia oferty wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.slupsk.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZP/63/CZB/2014 DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH DO KUCHNI, KANTYN, SKLEPU I BARU W CZERWONYM BORZE ORAZ KANTYN W PRZYTUŁACH STARYCH I GRĄDACH WONIECKO.
Dodano: 2014-05-29 - Dostawa konserw do kantyn i stołówek Zamawiającego.
Dodano: 2014-02-26 - Dostawa konserw do kantyn i stołówek Zamawiającego
Dodano: 2014-02-12 - Przetarg nieograniczony na dostawę konserw, przetworów rybnych i ryb mrożonych.
Dodano: 2013-11-22 - RZP-14/13 dostawy konserw mięsnych wieprzowych, konserw mięsnych drobiowych, pasztetów drobiowych, konserw rybnych, przetworów owocowych (zaprawy kompotowej)
Dodano: 2013-10-24 - Dostawa konserw mięsnych dla Aresztu Śledczego w Chojnicach
Dodano: 2013-10-18 - Dostawa wędlin i innych artykułów spożywczych
Dodano: 2012-12-07 - Bezgotówkowa dostawa mięsa i produktów mięsnych na potrzeby OSiW w Człuchowie, ROSZM, uczestników projektu Czas na Nas. Niepełnosprawni na rynku pracy w Człuchowie w 2012 r. współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach POKL w 2012 r.
Dodano: 2012-04-27 - Dostawa żywności
Dodano: 2012-03-21 - RZP - 7/10 dostawy artykułów spożywczych.
Dodano: 2010-11-26