Zespół Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim ogłasza przetarg
- Adres: 11-100 Lidzbark Warmiński, ul. Bartoszycka 3
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 7672561 , fax. 089 7672966
- Data zamieszczenia: 2013-01-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim
ul. Bartoszycka 3 3
11-100 Lidzbark Warmiński, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 7672561, fax. 089 7672966
REGON: 00030845900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zozlw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
ZOZ.III-270-02/MP/13 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
świadczenie usług gastronomicznych (catering) w zakresie przygotowania i dostarczania całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych do Szpitala Zespołu Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim. Postępowanie jest prowadzone na podstawie art. 39 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 roku, nr 113, poz. 759, z późn. zm.), przepisów wykonawczych wydanych na jej podstawie oraz Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942209
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wadium w wysokości: 10.000,00 (słownie: dziesięć tysięcy złotych).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zozlw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
Dodano: 2016-07-07 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków
Dodano: 2016-04-28 - przygotowanie, dostawa i przekazanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego dla hospitalizowanych pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia i Współuzależnienia w Giżycku w latach 2016 - 2020.
Dodano: 2016-03-01 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie
Dodano: 2015-12-16 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie
Dodano: 2015-11-30 - Sukcesywna dostawa posiłków
Dodano: 2015-08-31 - ZOZ.III-270-01/AG/15
Dodano: 2015-01-29 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie
Dodano: 2014-12-30 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie.
Dodano: 2014-12-16 - Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
Dodano: 2014-08-29