Zespół Opieki Zdrowotnej w Reszlu ogłasza przetarg
- Adres: 11-440 Reszel, ul. Słowackiego 3
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 0-89 7529450, 7529456 , fax. 0-89 7529451
- Data zamieszczenia: 2016-04-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Reszlu
ul. Słowackiego 3 3
11-440 Reszel, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 0-89 7529450, 7529456, fax. 0-89 7529451
REGON: 00133846800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zozreszel.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja kompleksowej usługi pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Zespół Opieki Zdrowotnej w Reszlu zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie normami i przepisami dotyczącymi placówek leczniczych, która obejmuje m.in.: 1) przygotowywanie przez Wykonawcę posiłków poza siedzibą Zamawiającego, na bazie lokalowo-sprzętowej Wykonawcy - minimum trzy posiłki dziennie z zastrzeżeniem diet specjalnych ustalanych przez lekarza w porozumieniu z dietetykiem Wykonawcy, 2) sporządzanie dekadowego jadłospisu przez dietetyka Wykonawcy z uwzględnieniem jadłospisu przedstawionego w ofercie oraz przekazywanie Zamawiającemu do zatwierdzenia w terminie min. siedmiu dni przed rozpoczynającą się dekadą, 3) dostarczanie posiłków do Zamawiającego środkami transportu Wykonawcy, (w termosach, pojemnikach GN lub innych szczelnie zamkniętych pojemnikach utrzymujących odpowiednią temperaturę posiłków). - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik Nr 2 do SIWZ. 2. Zamawiający wymaga świadczenia kompleksowej usługi gastronomicznej zgodnie z zarządzeniami i zaleceniami Głównego Inspektora Sanitarnego oraz Instytutu Żywności i Żywienia w sprawie norm wyżywienia, jakie obowiązują w zamkniętych zakładach żywienia zbiorowego oraz jakości zdrowotnej żywności. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942209
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Różnorodność dekadowa oferowanych posiłków
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zozreszel.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
Dodano: 2016-07-07 - przygotowanie, dostawa i przekazanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego dla hospitalizowanych pacjentów Wojewódzkiego Ośrodka Terapii Uzależnienia i Współuzależnienia w Giżycku w latach 2016 - 2020.
Dodano: 2016-03-01 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie
Dodano: 2015-12-16 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie
Dodano: 2015-11-30 - Sukcesywna dostawa posiłków
Dodano: 2015-08-31 - ZOZ.III-270-01/AG/15
Dodano: 2015-01-29 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie
Dodano: 2014-12-30 - Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków pacjentom Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Olsztynie.
Dodano: 2014-12-16 - Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie, dostawa i przekazywanie posiłków na oddziały szpitalne, na bazie własnych produktów i z wykorzystaniem własnego zaplecza kuchennego (pomieszczeń kuchennych, sprzętu i urządzeń kuchennych)
Dodano: 2014-08-29 - Sukcesywna dostawa posiłków
Dodano: 2013-08-27