Przetargi.pl
ZORGANIZOWANIE WYCIECZKI ZAKŁADOWEJ DLA PRACOWNIKÓW WOJEWÓDZKIEGO URZĘDU PRACY W KATOWICACH

Wojewódzki Urząd Pracy ogłasza przetarg

  • Adres: 40-048 Katowice, ul. Kościuszki 30
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0 32 757 33 61
  • Data zamieszczenia: 2010-11-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy
    ul. Kościuszki 30 30
    40-048 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0 32 757 33 61
    REGON: 27685569600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup-katowice.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZORGANIZOWANIE WYCIECZKI ZAKŁADOWEJ DLA PRACOWNIKÓW WOJEWÓDZKIEGO URZĘDU PRACY W KATOWICACH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie wycieczki zakładowej dla pracowników Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach, która odbędzie się w terminie 3 - 5 grudnia 2010 r. Przewidywana liczba uczestników wycieczki zakładowej - 48 osób. Ostateczna ilość osób biorących udział w wycieczce zostanie podana nie później niż na trzy dni kalendarzowe przed planowanym terminem wycieczki. Usługa ma zostać zrealizowana na terenie woj. śląskiego, w regionie Podbeskidzia, w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie i restauracyjne, który spełnia następujące wymagania: 1. obiekt stanowi odrębny budynek lub wydzieloną część budynku, 2. obiekt posiada następującą liczbę pokoi: - co najmniej 5 pokoi jednoosobowych, przy czym minimalna powierzchnia mieszkalna wynosi 10m2, - co najmniej 16 pokoi dwuosobowych, przy czym minimalna powierzchnia wynosi 12 m2, - co najmniej 1 pokój trzyosobowy, przy czym minimalna powierzchnia wynosi 16 m2, - co najmniej 2 pokoje czteroosobowe, przy czym minimalna powierzchnia wynosi 18 m2; 3. minimalne wyposażenie pokoi (jednoosobowych, dwuosobowych, trzyosobowych, czteroosobowych): - łóżko/łóżka (w ilości odpowiadającej nazwie pokoju), - pościel, - nocny stolik lub półka przy każdym miejscu do spania, - szafa lub zabudowana wnęka garderobiana, - biurko lub stół, - krzesło lub inny mebel do siedzenia (1 miejsce na osobę, ale nie mniej niż 2 na pokój), - wieszak na okrycie wierzchnie, - telewizor, - oświetlenie 4. każdy pokój powinien posiadać łazienkę wyposażoną w: wannę z baterią i natryskiem lub kabinę natryskową, umywalkę z blatem lub półką, z bocznym lub górnym oświetleniem, WC, lustro, gniazdko elektryczne, pojemnik na śmieci, zestaw ręczników, mydło; 5. zimna i ciepła woda dostępne całą dobę; 6. ogrzewanie w całym obiekcie; 7. usługa gastronomiczna powinna być zorganizowana w sali restauracyjnej posiadającej parkiet/miejsce do tańczenia; 8. obiekt powinien posiadać bezpłatny parking dla gości; 9. w cenę usługi wliczona zostanie opłata klimatyczna. W CELU PRAWIDŁOWEJ REALIZACJI PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA WYKONAWCA MUSI ZAPEWNIĆ: 1. Zakwaterowanie wszystkich uczestników wycieczki w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, w pokojach jedno-, dwu-, trzy-, czteroosobowych, w ten sposób, że: a) pokoi jednoosobowych będzie 5, b) pokoi dwuosobowych będzie 16, c) pokoi trzyosobowych będzie 1, d) pokoi czteroosobowych będzie 2 2. Zorganizowanie kuligu dla uczestników w pierwszym dniu wyjazdu połączonego z pieczeniem kiełbasek oraz grzanym winem/piwem. W przypadku braku śniegu, po stronie Wykonawcy leży zorganizowanie atrakcji o podobnym charakterze. 3. pełne wyżywienie dla wszystkich uczestników: a) dwa śniadania w formie szwedzkiego bufetu, w tym co najmniej: - pieczywo różnorodne, - danie na ciepło: jajecznica, kiełbaski na gorąco, - wędliny różnorodne, - sery różnorodne: żółte, pleśniowe, białe, - dżemy, - mleko: ciepłe, zimne, - przetwory jogurtowe, - płatki śniadaniowe, - świeże warzywa: pomidory, ogórek zielony, - napoje różnorodne: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatki: cytryna, cukier, mleko, masło, margaryna. b) 2 obiady, w tym każdy składający się co najmniej z: - zupy, - dania głównego (mięsne z dodatkiem ziemniaków lub ryżu i zestawu surówek), - napojów: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatków: cytryna, cukier, mleko; c) ciepły posiłek po przyjeździe na miejsce wycieczki w postaci dania będącego specjałem kuchni regionalnej; d) 1 uroczystą kolację połączoną z zabawą przy muzyce regionalnej wykonywanej na żywo przez min. 2 godziny oraz muzyce odtwarzanej w klimacie lat 80 - tych do końca zabawy w pierwszym dniu wycieczki - po powrocie z kuligu - w miejscu zakwaterowania, składającą się co najmniej z: - zimnej płyty składającej się z różnorodnych: wędlin, serów, warzyw marynowanych, śledzi, 3 rodzajów sałatek, w tym: grecka, z kurczakiem, z tuńczykiem, - napojów: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatków: cytryna, cukier, mleko, musztarda; e) 1 uroczystą kolację połączoną z zabawą przy muzyce odtwarzanej w drugim dniu wycieczki, składającą się co najmniej z: - dania głównego podanego na ciepło, - zimnej płyty składającej się z różnorodnych: wędlin, serów, warzyw marynowanych, śledzi, 3 rodzajów sałatek, - napojów: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatków: cytryna, cukier, mleko Śniadania, obiady i kolacje powinny być podawane na zastawie ceramicznej z kompletem sztućców metalowych i serwetek. Obiad może być dostarczony jako wyporcjowany lub porcjowanie może odbywać się w chwili podawania obiadu. Składniki obiadu (zupy i dania główne) powinny być każdego dnia różne. Składniki uroczystych kolacji (dania głównego podawanego na ciepło) powinny być różne od składników obiadów podawanych podczas trzech dni wycieczki. Śniadania, obiady i kolacje powinny być podawane w obiekcie, w którym jest świadczona usługa hotelowa. Ponadto sala, w której będą serwowane uroczyste kolacje, powinna posiadać parkiet/wydzielone miejsce do tańczenia o wielkości dostosowanej do ilości osób uczestniczących w wycieczce. Wykonawca dopuszcza spożywanie przez uczestników wycieczki własnych (nie zakupionych w hotelu) napoi wysokoprocentowych na terenie całego obiektu. f) transport uczestników wycieczki na miejsce zakwaterowania i z powrotem autokarem lub busem posiadającym co najmniej 48 miejsc siedzących na trasie: Katowice, ul. Kościuszki 30 - miejsce zakwaterowania oraz miejsce zakwaterowania - Katowice, ul. Kościuszki; g) bezpłatny parking dla uczestników wycieczki dojeżdżających indywidualnie; h) zorganizowanie pobytu w obiekcie hotelarskim zgodnie z programem przedstawionym w załączniku nr 2 do umowy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 3 dni

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://wup.katowice.ibip.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach