Przetargi.pl
Zapewnienie wyżywienia/cateringu oraz przerwy kawowej dla uczestników szkoleń w ramach projektu: Powiatowe Centrum Rozwoju Edukacji - profesjonalny system doskonalenia nauczycieli w powiecie lubaczowskim

Powiat Lubaczowski ogłasza przetarg

  • Adres: 37-600 Lubaczów, ul. Jasna 1
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 016 6328700 , fax. 016 6328709
  • Data zamieszczenia: 2014-02-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Powiat Lubaczowski
    ul. Jasna 1 1
    37-600 Lubaczów, woj. podkarpackie
    tel. 016 6328700, fax. 016 6328709
    REGON: 65090028100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubaczow.powiat.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zapewnienie wyżywienia/cateringu oraz przerwy kawowej dla uczestników szkoleń w ramach projektu: Powiatowe Centrum Rozwoju Edukacji - profesjonalny system doskonalenia nauczycieli w powiecie lubaczowskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie wyżywienia/cateringu oraz przerwy kawowej dla uczestników szkoleń w ramach projektu: Powiatowe Centrum Rozwoju Edukacji - profesjonalny system doskonalenia nauczycieli w powiecie lubaczowskim. Projekt jest współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III. Wysoka jakość systemu oświaty. Działanie 3.5. Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół. 2. Zamówienie dotyczące obiadów będzie realizowane w 2 etapach. I etap w roku szkolnym 2013/2014 oraz II etap 2014/2015. W każdym etapie 250 osób. W sumie całość zamówienia to 500 obiadów oraz 2800 przerw kawowych. I etap 25 szkół x 10 osób = 250 osób II etap 25 szkół x 10 osób = 250 osób Zamawiający zastrzega, że liczba uczestników szkoleń w poszczególnych placówkach może być zróżnicowana (mniejsza lub większa od 10 osób) ale suma stanowić będzie ogólna liczbę zawartą w zamówieniu. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik nr 7 do SIWZ. 3. Do obowiązków Wykonawcy należy: a) Zapewnienie obsługi kelnerskiej i uporządkowanie pomieszczenia po podanym posiłku oraz przerwie kawowej b) Prowadzenie ciągłego nadzoru nad realizacją zamówienia, c) Informowanie Zamawiającego na bieżąco o pojawiających się problemach w realizacji zamówienia, d) Dowóz posiłków na miejsce na kosz Wykonawcy oraz w czasie wskazanym przez Zamawiającego oraz ich wyporcjowanie, e) zapewnić ciepłych posiłków i podanie ich na zastawie obiadowej - niedopuszczalne jest stosowanie naczyń i sztućców jednorazowego użytku, f) Kontakt z osobą odpowiedzialną za opiekę nad szkoleniami ze strony Zamawiającego
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Na podstawie art. 45 ust. 2 ustawy Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubaczow.powiat.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach