Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 35-959 Rzeszów, ul. Szopena 51
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. 017 8520600, 8520610 , fax. 017 8520611
- Data zamieszczenia: 2013-08-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Rzeszowska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A.
ul. Szopena 51 51
35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie
tel. 017 8520600, 8520610, fax. 017 8520611
REGON: 69026033085969 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.rarr.rzeszow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: spółka prawa handlowego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie wyżywienia/cateringu dla uczestników szkoleń w ramach Projektu Sniffer dog - animator innowacji współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa: Załącznik nr 1 do siwz - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia; Załącznik nr 2 do siwz - wzór umowy. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej. Zamawiający nie zamierza ustanawiać dynamicznego systemu zakupów. Przedmiot zamówienia został podzielony na 3 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na dowolną ilość części. Cześć 1/Rzeszów - 1 grupa Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu/wyżywienia dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i przerwę kawową dla 15 uczestników szkolenia - 1 grupa, obejmującego 23 dni szkoleniowe. Zajęcia odbywać się będą 2 lub 3 razy w tygodniu po godzinie 16:00 w Rzeszowie. Łącznie: a) 23 dni x 15 uczestników x 1grupa= 345 obiadów b) 23 dni x 1 przerwa kawowa x 1grupa = 23 przerw kawowych Część 2/Warszawa - 1 grupa Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu/wyżywienia dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i przerwę kawową dla 15 uczestników szkolenia - 1 grupa, obejmującego 23 dni szkoleniowe. Zajęcia odbywać się będą 2 lub 3 razy w tygodniu po godzinie 16:00 w Warszawie. Łącznie: a) 23 dni x 15 uczestników x 1grupa= 345 obiadów b) 23 dni x 1 przerwa kawowa x 1grupa = 23 przerw kawowych Część 3/Olsztyn - 1 grupa Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia cateringu/wyżywienia dla uczestników szkoleń obejmującego obiad i przerwę kawową dla 15 uczestników szkolenia - 1 grupa, obejmującego 23 dni szkoleniowe. Zajęcia odbywać się będą 2 lub 3 razy w tygodniu po godzinie 16:00 w Olsztynie. Łącznie: a) 23 dni x 15 uczestników x 1grupa= 345 obiadów b) 23 dni x 1 przerwa kawowa x 1grupa = 23 przerw kawowych Dotyczy każdej części zamówienia: Catering/wyżywienie dla każdego uczestnika szkolenia, we wszystkie dni szkolenia w tym: a. obiad - Jeden ciepły posiłek (drugie danie) dla każdego uczestnika szkolenia. Obiady powinny być zróżnicowane. Zestaw obiadowy musi obejmować: mięso/rybę min 150g, ziemniaki 150g (Zamawiający dopuszcza jedynie ziemniaki całe lub pokrojone na części, nie dopuszcza się podania puree ziemniaczanego), surówkę lub sałatkę 100g lub posiłek jarski (min. 400g/porcja) przy czym liczba posiłków jarskich nie może stanowić więcej niż 30% łącznej liczby obiadów. b. przerwa kawowa (jedna przerwa kawowa na jeden dzień szkolenia): W ramach przerwy kawowej należy zapewnić dla każdego uczestnika szkolenia: - Kawę czarną rozpuszczalną- 2 filiżanki na osobę, - Herbatę czarną tradycyjną- 2 filiżanki na osobę, Kawa i herbata powinny być podawane w oryginalnych opakowaniach lub wyłożone np. na talerzykach wraz z termosami z wrzątkiem. - Woda mineralna gazowana, niegazowana - 0,25 l na osobę, - Cukier, płynne mleko do kawy (0,5l mleka 3% na jeden dzień), cytryna do herbaty w plastrach dla wszystkich uczestników. - Ciasto (szarlotka, keks, ciasto z owocami) jeden kawałek dla uczestnika w każdy dzień szkolenia. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wdaium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.rarr.rzeszow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowanie i dowóz posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola Publicznego w Brzostku
Dodano: 2016-07-22 - Gmina Adamówka. /Przygotowywanie i sprzedaż obiadów w stołówce Gimnazjum w Adamówce/
Dodano: 2016-07-15 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2016-06-01 - Usługa obejmująca całodzienne wyżywienie uczestników szkoleń, kursów i doskonaleń zawodowych organizowanych w 2016 r w Ośrodku Szkolenia w Nisku - Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Rzeszowie
Dodano: 2016-02-11 - Usługa cateringu - dla dzieci uczęszczających do Żłobka Miejskiego w Ropczycach w 2016 roku
Dodano: 2015-12-11 - Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu , gotowaniu oraz wydaniu w dniach nauki szkolnej w szkołach na terenie gminy Dzikowiec gorących posiłków uczniom oraz osobom dorosłym w godzinach od 8.30 do 13.00. Przedmiot usługi będzie realizowany ze środków finansowych Ośrodka Pomocy Społecznej w ramach wieloletniego programu wspierania finansowego gmin w zakresie dożywiania -Pomoc państwa w zakresie dożywiania
Dodano: 2015-12-11 - Dożywianie dzieci w szkołach na terenie gminy Tryńcza w 2016 roku
Dodano: 2015-11-24 - Świadczenie usług polegających na produkcji i dostarczaniu posiłków oraz modyfikowanych mieszanek mlecznych, diet eliminacyjnych dla pacjentów Centrum Opieki Medycznej w Jarosławiu
Dodano: 2015-11-18 - na zakup posiłków
Dodano: 2015-11-05 - Dożywianie prowadzone przez MGOPS w Nowej Dębie na terenie Miasta i Gminy Nowa Dęba w okresie od 16.11.2015r. do 31.12.2016r. z podziałem na części - liczba części 2.
Dodano: 2015-10-23