Urząd Miasta Chorzów, Biuro Zamówień Publicznych ogłasza przetarg
- Adres: 41-500 Chorzów, Rynek 1
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 2-411-261...9 , fax. 32 2-417-458
- Data zamieszczenia: 2012-01-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Urząd Miasta Chorzów, Biuro Zamówień Publicznych
Rynek 1 1
41-500 Chorzów, woj. śląskie
tel. 32 2-411-261...9, fax. 32 2-417-458
REGON: 27625530600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zapewnienie cateringu podczas Balu Sportowca w dniu 18/19.02.2012r. w godz. 19:00 - 05.00, organizowanego w MDK Batory w Chorzowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
przedmiotem zamówienia jest zapewnienie cateringu podczas Balu Sportowca w dniu 18/19.02.2012r. na który składa się: Menu : toast szampanem przystawka: wątróbka po strasbursku 80g/osobę gorąca kolacja: pieczeń ze schabu faszerowana frank futerkami w sosie grzybowym 120g puree ziemniaczano - brokułowe 200 gr. / os. bukiet warzyw got 80 gr./ os. zestaw surówek 120 gr. /os. kawa lub herbata podana w termosach bez limitu ilościowego deser: deser czekoladowy z bitą śmietaną 80 gr./ os. zimne przekąski: półmisek wędlin + żółty ser 150 gr / osobę jajo w sosie tatarskim 1/2 szt /os galantyna z kurczaka 80 gr./ os. panga na warzywach 70 gr./ os. tymbalik z drobiu 100 gr./ os. matias w papryce 80 gr./ os. sałatka z kaktusa z serem feta 100 gr./ os. sałatka włoska jarzynowa 100 gr./ os. pieczywo , masło 200/20 gr./ os. II ciepły posiłek płatki cielęce z kurkami 250 gr./ os. napoje zimne: soki owocowe 0,2 l/ osobę woda mineralna gaz/ niegaz. 0,5 l/ osobę napoje typu coca cola 0,5 l/ osobę Wykonawca musi zapewnić: wszelkie dekoracje stołów ( kwiaty, świece, lampy, nakładki na krzesła) zastawa porcelanowa, obsługa kelnerska ( min. 10 kelnerów ) Wykonawca przygotowuje ofertę na przygotowanie i dostarczenie wg powyższego menu dla 106 zaproszonych gości z uwzględnieniem wszystkich kosztów związanych z realizacją przedmiotu zamówienia. Ponadto Wykonawca musi być przygotowany na przygotowanie i dostarczenie dodatkowych 16 porcji wg powyższego menu dla zespołu muzycznego i obsługi technicznej, których koszt uwzględni w cenie oferty, w tym w cenie jednostkowej wyliczonej dla jednej osoby przy założeniu 106 osób. Wykonawca jest zobligowany do przygotowania i dostarczenia posiłków wg powyższego menu za cenę zaoferowaną w tym postępowaniu dodatkowo dla max 114 osób ,które mogą zakupić zaproszenia na Bal Sportowca u Wykonawcy za pośrednictwem Wydziału Kultury Sportu i Turystyki Urzędu Miasta Chorzów. Najpóźniej na 3 dni przed terminem Balu Sportowca Zamawiający powiadomi Wykonawcę o ilości sprzedanych zaproszeń, o których mowa powyżej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.chorzow.eu
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach
Dodano: 2016-06-03 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04