Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 41-400 Mysłowice, ul. Gwarków 24
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 2221289 , fax. 032 2221289
- Data zamieszczenia: 2016-06-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
ul. Gwarków 24 24
41-400 Mysłowice, woj. śląskie
tel. 032 2221289, fax. 032 2221289
REGON: 00344718000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mops.myslowice.bip.info.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Posiłki dla klientów MOPS w Mysłowicach - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie z naturalnych składników oraz wydawanie gorących posiłków a w przypadku klęski żywiołowej lub zdarzenia losowego wydawanie posiłków na zlecenie MOPS w formie suchego prowiantu. Miejsce wydawania posiłków ma być usytuowane w Mysłowicach w dzielnicy Centrum lub Szopena-Wielka Skotnica lub Piasek lub Stare Miasto w odległości nie większej niż 300 m od przystanku autobusowego (wykaz ulic wchodzących w skład wymienionych dzielnic, stanowi załącznik nr 6 do siwz). W miejscu wydawania posiłków będzie możliwość spożycia na miejscu przez min. 10 osób jednocześnie, a na życzenie klienta będzie wydawane w formie na wynos w jednorazowych pojemnikach na żywność. Gorące posiłki będą wydawane przez 7 dni w tygodniu w godzinach od 12:00 do 14:00. W tym czasie nie będą sprzedawane napoje alkoholowe. Suchy prowiant będzie wydawany w godzinach i dniach wyznaczonych przez Zamawiającego - w zależności od zaistniałej sytuacji. Miejsce przygotowywania oraz wydawania posiłków jak i osoby mające kontakt z żywnością muszą spełniać wymogi określone w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2015, poz. 594) - w szczególności Dział IV Wymagania higieniczne. Posiłki będą wydawane na podstawie decyzji administracyjnych (wydawanych zgodnie z ustawa o pomocy społecznej z dnia 12 marca 2004r. tj. Dz.U. 2015r. poz.163 z póź. zm.) pokazywanej przez klienta tut. Ośrodka. W przypadku klęski żywiołowej lub zdarzenia losowego posiłki w formie suchego prowiantu będą wydawane na zlecenie tut. Ośrodka a decyzja administracyjna zostanie wydana w późniejszym terminie. Posiłki mogą być jednodaniowe np.: zupa z wkładką mięsną lub bigos lub pierogi z mięsem itp. - całość o wadze min. 60 dkg. Jadłospis nie może się powtarzać w ciągu tygodnia. Na suchy prowiant składa się minimum: 2 bułki, 5 dkg wędliny, 5 dkg nabiału, 5 dkg masła, 2,5 dkg dżemu, owoc typu jabłko, gruszka, banan lub pomarańcz, 1 l soku. Przewiduje się wydawanie ok 100 zestawów dziennie przez 7 dni w tygodniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 18 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: lokalizacja miejsca wydawania posiłków
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.mops.myslowice.bip.info.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
Numer postępowania: ZP/24/MGW/2016
Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla potrzeb Muzeum Górnictwa Węglowego w Zabrzu
Dodano: 2016-07-22- Przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla dzieci i uczniów Zespołu Szkolno Przedszkolnego nr 4 w Tychach w roku 2016/2017
Dodano: 2016-06-30 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-23 - Catering - przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów
Dodano: 2016-06-09 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA PIELGRZYMÓW PRZEBYWAJĄCYCH W MIEŚCIE CHORZÓW W DNIACH 19.07.2016 - 29.07.2016 R., W ZWIĄZKU ZE ŚWIATOWYMI DNIAMI MŁODZIEŻY ZADANIE PODZIELONE NA 2 CZĘŚCI
Dodano: 2016-05-27 - Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów w formie cateringu dla SPSK nr 6 SUM w Katowicach Górnośląskie Centrum Zdrowia Dziecka im. Jana Pawła II (3)
Dodano: 2016-05-20 - świadczenie usług cateringowych podczas kursów specjalizacyjnych dla lekarzy uczestniczących w projekcie pn: Rozwój kształcenia specjalistycznego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju
Dodano: 2016-05-19 - ZAPEWNIENIE CATERINGU DLA UCZESTNIKÓW PROGRAMÓW EDUKACYJNYCH WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA KRYZYSOWEGO I OCHRONY LUDNOŚCI
Dodano: 2016-05-10 - Zawarcie umów w ramowych na świadczenie usług cateringowych w związku z wydarzeniami, eventami, konferencjami i innymi spotkaniami, realizowanymi przez Śląski Uniwersytet Medyczny w Katowicach
Dodano: 2016-05-04 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów wraz z dzierżawą pomieszczeń kuchni i sklepiku
Dodano: 2016-04-25